2020-07-07 16:07

Dragnea asmute ANAF pe Iohannis. „Vorbim de case luate pe fals”

 |  11:40
Dragnea asmute ANAF pe Iohannis. „Vorbim de case luate pe fals”

Liderul PSD, Liviu Dragnea, îl atacă pe Klaus Iohannis, cerând Ministerului de Finanţe şi ANAF să cerceteze dacă președintele şi-a plătit impozitele încp de când era profesor.

"Eu cred că ministrul Finanțelor și șeful ANAF nu se pot juca. Noi vorbim aici de niște case luate pe fals. Dacă vorbim de respectarea legii, de respectarea statului de drept, nu contează despre cine e vorba. Dar vorbim despre niște case luate pe fals. Pe de altă parte, solicitarea lui Vosganian nu poate să nu fie luată în considerare de ANAF ca să facă aceste verificări. Nu cred că o instituție poate să neglijeze acea solicitare", a afirmat Liviu Dragnea. Reprezentanţii ANAF Braşov au declarat pentru B1 TV săptămâna trecută că nu pot începe verificările în cazul lui Iohannis. Acum, Dragnea cere Ministerului de Finanţe şi ANAF să dea un răspuns, după ce mai multe voci au susţinut că preşedintele Klaus Iohannis nu şi a plătit impozitele pe vremea când era profesor. Precizările au fost făcute de Liviu Dragnea care îl acuză pe Iohannis că şi-a luat case prin fals.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-02-06Parerea ta...

ADRIAN
06 Feb 2017

Oricum nu te intrece pe tine. Ia zi de Teldrum, Romcip Salcia, Hotel Turris, Banciu, casoaia de neam prost din Alexandria, masinile copiilor, ce mai ai prin strainatate,......ca ti-ar trebui 9 vieti de munca cinstita sa le faci. Ti-ai dat lege pentru complexul de porci de la Salcia ( subventii de la stat ). Hai ca mai ai putin si te leaga astia.
XYZ
06 Feb 2017

Unii nu pot înțelege că există și afaceri corecte. Dacă era ceva, cu siguranță îl legau pt evaziune și alte chestii financiare dar știm că e mai simplu să repetăm lozinci împotriva celor care nu ne plac. Atât putem.
NESIMțIRE
06 Feb 2017

PTR XYZ...Poate înțelegi că acele case sunt luate prin fals ....Una i.a fost luată,ptr cea mai grasa și bănoasă,există o decizie definitivă a instanțelor,pe care el ...Om cinstit și corect, cică.....Nu o recunoaște TU DE CE NU AI 6 CASE....POATE ,DUMNEZEU PE TINE NU TE.A PEDEPSIT ,SI TI.A DAT COPII ...SI AI NUMAI O CASA EL,PREACINSITUL SI PURUL ,DUMNEZEU L.A ATINS UNDE SPER SA IL DOARA ...A PARTICIPAT LA VANZARE DE COPII ... CICĂ CA SOFER DI GHID ...NU I.A DAT COPII ....ESTE CA UN POM NERODITOR ...S A FACUT SI FACE UMBRA DEGEABA PAMANTULUI CE FERICIT VA FII PE LA 65/70 DE ANI ...SINGUR CUC .... DUMNEZEU NU DOARME ....I SE CITESTE RAUTATEA OE FATA SI IN GESTURI SPER CA AI OBSERVAT CAT DE UMAN ESTE CU REPORTERII...SE UITA iN NEANT
GEN PROF DR COSTICA MONDIALU
06 Feb 2017

Daca era informator la politie sau Secu nu avea de ce sa plătească impozite . Impozitele in Romania erau apanajul celor slabi si fără pile . Nu trebuia sa fi bun într-un domeniu pt a face performanta trebuia sa ai spate adevărat . Generali sudori ai României de astăzi ( cei care au tăiat oxiacetilenic industria nationala si cu o parte din banii obtinuti au turnat betoane in Romania , realizând astfel arhitectura de tip bantustana de azi ) au un singur tel Puterea asupra maselor . Ce este distractiv in acest scandal ,este ca daca aceasta metoda s-ar institui ca norma din PSD nu cred ca ar fi musterii ce-si pot justifica averile . Dar e bine ca este un început in toate si toti artisti sau doctorii astia in bisnisuri vor avea obligatia sa impartaseasca oamenilor metodele lo de ...... ciordeala .
CONSTANTIN
06 Feb 2017

BA TARANE INFRACTOR , TU DE UNDE TI-AI CONSTRUIT DOMENIUL DINTRE DOUA STRAZI IN ALEXANDRIA ? IL AI MOSTENIRE DE LA TARANII DE MATA SI TACTU ? DAR CASA DE LA FORTELEZA - BRAZILIA AI FACUT-O DIN SALARIUL DE BUGETAR ? E NORMAL SA FII INGRIJORAT DE PROGENITURI ...CA NU SE STIE NICIODATA !
APOSTOIU
06 Feb 2017

Homalaul hot de case sa aduca dovezi si sa explice daca si aluat casele pe bune sau prin fals Dacale a luat pe bune nu are de ce sa fie ingamfat si prost crescut Totul este sa lase justitia sa decidanu sa se ascunda dupa fusta Kodrutei plagiatoarea kukuveaua mov Homalaul femeioi dispretuitor si arogant
KASANDRA
08 Feb 2017

OMOIUL ales pe facebook si cu ajutorul sri aparat de kodrutza Are casoi la Miami plus 6 case in sibiu luate cu japca si falsuri A LASAT familii pe drumuri Cum este cu moralitatea ?sau lozinca asta este doar pentru prosti ! ce scarba de omoi inalt cat prajina dar prost ca basina
UN BUCURESTEAN
08 Feb 2017

Dar ar trebui si Dragnea luat la puricat bine de tot. Afacerile lui fac cat 12 case ale presedintelui. Daca este vorba de obiectivitate si corectitudine atunci legea sa fie una pentru toti. Teleormanul este unul dintre cele mai sarace judete ale tarii si Dragnea care a fost atatia ani presedinte al Consiliului Judetean ar trebui intrebat cu ce a contribuit la dezvoltarea judetului.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz