2019-08-18 08:08

DRAGNEA asmute Guvernul pe ONG-urile de utilitate publică. Vezi de ce spune liderul PSD că are ceva cu SOROS

 |  10:27
DRAGNEA asmute Guvernul pe ONG-urile de utilitate publică. Vezi de ce spune liderul PSD că are ceva cu SOROS

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marți, că trebuie să se facă o analiză a tuturor organizațiilor neguvernamentale declarate de utilitate publică, o verificare riguroasă a modului cum au fost cheltuiți banii publici.

"Am enunțat un principiu de care sper să țină cont Guvernul, să se facă o analiză a tuturor organizațiilor neguvernamentale declarate de utilitate publică. Să facă o analiză să vedem dacă într-adevăr toate și-au dovedit utilitatea publică. De asemenea, fiind de utilitate publică, beneficiind și de fonduri publice, trebuie să se facă o verificare riguroasă a modului cum au fost cheltuiți banii, fiind vorba și de bani publici. Este vorba de o puzderie de astfel de structuri, sunt enorm de multe ONG în România care cred în civism, care sunt corecte și cinstite, dar ca în orice domeniu, e posibil să fie ONG care sunt la limita legii și care nu respectă principiile. O analiză de genul acesta este obligatoriu să fie făcută", a afirmat Dragnea la Antena 3, potrivit Agerpres.

El s-a referit și la miliardarul amercian George Soros, care finanțează o serie de organizații neguvernamentale importante din România.

"Eu am ceva cu dl. Soros. Acest om și fundațiile și structurile pe care le-a înființat de ani de zile în România cred că, din anii ‘90, a finanțat răul în România, a finanțat acțiuni care niciuna nu a făcut bine în România", a spus Dragnea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-25Parerea ta...

DNA
25 Ian 2017

Exista destule dovezi ca ministrul justiției prin ministru si dragnea sa fie anchetați pentru favorizarea infractorilor prin ordonanțele de guvern privind grațiere si modificarea codului penal.de fapt este o dovadă ca acestia fac parte dintr-o rețea de crimă organizata care are ca scop jefuirea țării fără a putea fi pedepsiți.
SOROS
25 Ian 2017

Da Soros a finantat ,,raul ,, in Romania cand ia acordat bursa lui mirel palada , cand s- a intalnit cu victor ponta , cand s- a intalnit cu corina cretu .Aveti dreptate d -le puscarias , numai ca masura de a controla ONG urile seamana identic cu cea a tzarului de la KREMLIN .POATE DIN MARLAN DE TELEORMAN AJUNGETI TZAR DE ROMANIA SAU MAI BINE TZAR LA RAHOVA SAU JILAVA.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray