2020-08-14 16:37

Dragnea, atac DUR la Ponta şi Tudose: Nu se dărâmă casa de la doi şobolani!

 |  10:40
Dragnea, atac DUR la Ponta şi Tudose: Nu se dărâmă casa de la doi şobolani!

Liviu Dragnea i-a atacat miercuri seară pe Victor Ponta și Mihai Tudose, fără a-i numi direct. Într-o intervenție telefonică în direct la Antena 3, Dragnea a spus că ”e vorba de o atitudine de șobolan a doi foști premieri ai partidului. Dar, ca orice șobolan, rod puțin, până la urmă nu se dărâmă casa de la un șobolan sau doi șobolani. Nu vor strânge voturi pentru a trece moțiunea de cenzură”.

Șeful PSD s-a referit la faptul că Victor Ponta rupe tot mai mulți parlamentari PSD și îi transferă la nou său partid, iar Mihai Tudose e unul dintre capii revoltei interne din partid.

Miercuri, Victor Ponta a racolat doi parlamentari PSD – Gabriela Podașcă și Mircea Titus Dobre, după ce marți plecaseră deputații Cătălin Nechifor și Emilia Meiroșu, cea din urmă membru al organizației PSD Brăila, condusă de facto de Mihai Tudose. Tudose l-a pus în dificultate pe Dragnea luni, când s-a împotrivit public unui miting pentru susținerea premierului Viorica Dăncilă.

Atacul furibund al liderului PSD vine pe fondul apropierii moțiunii de cenzură anunțată de PNL. Matematica parlamentară îi este favorabilă coaliției PSD-ALDE, dar o hemoragie susținută de parlamentari PSD spre partidul lui Victor Ponta poate crea probleme la momentul votului.

Liviu Dragnea a mai invocat în intervenția telefonică de la Antena 3 presupusa interferență a ”unor servicii secrete românești” în plângerea penală depusă de Ludovic Orban împotriva premierului Dăncilă și a spus că toți cei care îl atacă ”sunt dispuși să sacrifice inclusiv stabilitatea României ca să nu treacă modificările la legile Justiției și la Codul Penal”, relatează g4media.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-24Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
24 Mai 2018

cei doi shobo-mafioti sunt Drac-nea si Valcov
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz