2019-10-15 19:28

Dragnea, ATAC la GRINDEANU şi la ministrul de Finanţe Viorel Ştefan: E o OFENSĂ

 |  13:20
Dragnea, ATAC la GRINDEANU şi la ministrul de Finanţe Viorel Ştefan: E o OFENSĂ

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, şi-a cerut scuze, miercuri, în plenul Camerei Deputaţilor, pentru faptul că ministrul de Finanţe, Viorel Ştefan, nu a venit la dezbateri să susţină proiectul de Lege a salarizării. Tototdată, Dragnea a adăugat că şi-ar fi dorit şi prezenţa premierului Grindeanu.

”Este o problemă faptul că astăzi ministrul de Finanţe n-a venit în Parlament să susţină această lege, cu toate că avea timp. Am puterea politică să-mi asum acest lucru şi să-mi cer scuze, ca preşedinte al PSD, că un membru al Guvernului care trebuia să vină astăzi nu a venit. Este o problemă pe care noi o vom regla în interior, în condiţiile în care şi liderul de grup şi-a asumat faptul că va veni aici ministrul de Finanţe să susţină legea. Era bine să vină şi premierul. Este poate cea mai importantă lege din acest an”, a declarat Liviu Dragnea, după votul dat asupra Legii salarizării.

Ulterior, în faţa jurnaliştilor, Dragnea a caracterizat ca “o ofensă” absenţa ministrului de Finanţe de la dezbaterea Legii salarizării în Camera Deputaţilor. ”Nu e în regulă, este o ofensă”, a spus Dragnea despre absenţa ministrului de Finanţe.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-06-07Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray