2020-08-10 03:02

Dragnea, ATAC la Iohannis: Folosește mașinile statului în interes personal și politic, asta e INFRACȚIUNE!

 |  15:03
Dragnea, ATAC la Iohannis: Folosește mașinile statului în interes personal și politic, asta e INFRACȚIUNE!

Liviu Dragnea l-a acuzat pe Klaus Iohannis că a încălcat legea, folosind resursele statului pentru a ii susține pe liberali.

"E o mișcare tip Iohannis. El nu face nicio campanie pentru referendum. El de fapt a vurt să păcălească lumea.

Faptul că folosește mașinile statului în interes personal și politic, asta e infracțiune până la urmă, dar nu cred că e prima, nici ultima pe care o comite Iohannis. Nu respectă legile, Constituția.

El ia în batjocură orice. Doar interesul personal primează pentru el. Bineînțeles toți SPP-iștii, lunetiștii să stea ascunsi să nu cumva să pățească ceva dictatorul", a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

Președintele Klaus Iohannis a participat la primul miting de campanie, alături de PNL, sâmbătă la Iași, potrivit stiripesurse.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-12

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

BORFAșUL NATIONAL
12 Mai 2019

Licheaua de Telemorman s-a spovedit iar in CLOSETUL 3 al puscariasului felix aruncind voma si fecale din WCul cu care bea apa. Hotul hotilor care a furat hrana copiilor orfani este disperat ca se apropie ziua de 24 mai cand va merge la Jilava in concediu de 3 ani si 6 luni. Du-te dracu de nevertebrat cu slugile tale cu tot si cu mizeriile din HAZNAUA 3 infecta si spurcata plina de securisti ratati , fosti militieni , si balosi care-l slujesc pe felix puscariasul. Huuuuu ! gunoaie bolsevice.
ANONIM
12 Mai 2019

Dar despre utilizarea parlamentului "pe persoana fizica" ce are de adaugat ilustrul boiernas de Teleorman?
PARLAMENTUL
12 Mai 2019

PARLAMENTUL este ales de popor nu pus cum si a pus johanus consilierii cai a fost primar Asta e democratia daca nu stiai Cand veti fi alesi voi si veti forma majoritate (la sfantul asteapta)veti fi voi ,,pe persoana fizica''
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz