2019-08-23 19:25

Dragnea, ATAC la protestatarii ”România vrea autostrăzi”: ”Niște ȘMECHERI. Ei fac circ, noi facem autostrăzi”

 |  16:40
Dragnea, ATAC la protestatarii ”România vrea autostrăzi”: ”Niște ȘMECHERI. Ei fac circ, noi facem autostrăzi”

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a lansat un atac la adresa iniţiatorului mişcării „România vrea autostrăzi”. Liderul PSD l-a atacat dur pe omul de afcaeri Ştefan Mandachi, numindu-l şmecher.

„Toți auzim că nu se fac autostrăzi și niște șmecheri care vezi fac ei un metru - să vorbim cinstit, la 12 și jumătate a început lucrul la primii kilometri de autostradă în Moldova. Ei fac circ, noi facem autostrăzi. Ei țipă, noi dezvoltăm România. Acel om de afaceri, dacă tot avea 100 de mii de euro, puteă să-i doneze la o casă de copii”, a spus Liviu Dragnea.

Zeci de firme, primării, echipe sportive, personalităţi, sindicate, dar şi persoane fizice au anunţat că se vor alătura protestului „România vrea autostrăzi” şi întrerup activitatea, vineri, timp de 15 minute, la ora 15.00. Tot la ora 15.00, omul de afaceri Ştefan Mandachi, iniţiatorul protestului, a inaugurat, în localitatea Cumpărătura, judeţul Suceava, primul metru de autostradă construit în Moldova.

Pe de altă parte, președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj protestatarilor care cer autostrăzi, spunând că îi susține.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-15Parerea ta...

STOP CENZURA
15 Mar 2019

Din 2012 de cand mafia psd a preluat puterea in Romania nu a facut nimic decât Hotii si șmecherii.
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Regele Henric al PSD și bufonii autostrăzilor Discursul șmecheresc, triumfalist și amenințător, pronunțat duminică de Liviu Dragnea, cel puțin în partea în care s-a referit la drumuri și autostrăzi l-ar făcea să se răsucească în mormânt de invidie până și pe Ceaușescu
17 Dec 2018 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray