2020-01-25 06:29

Dragnea, ATACURI în rafală la adresa lui Iohannis: ”Un președinte mai rău și mai TOXIC ca Băsescu”

 |  16:47
Dragnea, ATACURI în rafală la adresa lui Iohannis: ”Un președinte mai rău și mai TOXIC ca Băsescu”

Liviu Dragnea a afirmat că nu a crezut că ţara noastră va fi condusă de un preşedinte „mai rău şi mai toxic ca Băsescu”, precizând că şeful statului Klaus Iohannis nu făcut nici măcar un singur lucru bun pentru România, în cei patru ani de mandat.

„Eu am crezut că nu va veni în România un preşedinte mai rău şi mai toxic ca Băsescu. Vă spun sincer. Eu nu am crezut. Acest om nu a făcut până astăzi, în patru ani şi ceva de mandat, un singur lucru bun pentru această ţară”, a declarat Liviu Dragnea, duminică la Târgu-Jiu, unde au avut loc alegerile pentru organizaţia PSD Gorj.

„A dezbinat, a dezinformat instituţii europene, a minţit, a susţinut acest sistem ocult subteran, pentru că acel sistem la ajutat cu cele 40 de dosare penale, l-a ajutat cu casele luate de la statul român”, a completat preşedintele PSD, conform Mediafax.

Dragnea l-a criticat pe şeful statului şi, sâmbătă, unde a participat la alegerile PSD Caraş-Severin, întrebându-se cum poate fi atât de fără suflet Klaus Iohannis şi să conteste bugetul la CCR, proiect în care e prevăzută creşterea alocaţiilor pentru copii.

   

„Cum să fii, ce suflet să ai să blochezi bugetul României numai gândindu-te că 4 milioane de copii trebuiau să aibă de ieri alocaţia mărită? Cum poţi să fii atât de rău?”, a spus Liviu Dragnea, sâmbătă, la Reşiţa.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-03Parerea ta...

ANONIM
03 Mar 2019

Este rau acum ?Afost rau de cand se stie. Ia intrebati l cat rau a facut in timp ce a fost profesor de fizica ,cat rau a facut cat a fost inspector Pe cati colegi i a hartuit si i a reclamat fara vreo vina
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine