2020-08-04 14:45

Dragnea: Cătălin Ivan trebuie recuperat

 |  13:21
Dragnea: Cătălin Ivan trebuie recuperat

Cei doi psd-işti par să fi îngropat securea războiului. În cursa pentru preşedinţia PSD, Liviu Dragnea l-a reevaluat pe Cătălin Ivan şi spune despre el că va avea un viitor serios în partid.

"Sincer, nu mă mai interes foarte mult ce spune Traian Basescu si in general ce spune el sau opoziția despre ce trebuie sa fie la noi in partid. În schimb, Catalin Ivan este un tanar care in opinia mea trebuie sa fie recuperat pentru partid, care se pare ca are o activ foarte buna ca si europarlamentar. A venit momentul sa incepem sa strangem randurile si toti oamenii sa se implice. Da, o sa am o discut cu el cred ca poate avea un viitor serios in partid", a spus Dragnea, citat de Stiripesurse.ro

Liviu Dragnea nu a avut însă întotdeauna aceeaşi părere bună despre Cătălin Ivan. În 2014, lideul PSD declara: "Cătălin Ivan este un puşti obraznic, cu cheiţa întoarsă de Vanghelie, şi care din păcate nu a reuşit să înţeleagă ce a început în PSD."

Europarlamentarul Cătălin Ivan a declarat pentru Realitatea TV că el nu a plecat nicio secundă din PSD şi că a fost, de fapt, într-un proces prelungit de transfer.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-02-22Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz