2020-07-10 03:55

Dragnea, către tinerii PSD: Să faceţi politica partidului pentru oameni, nu pentru găşti

 |  13:01
Dragnea, către tinerii PSD: Să faceţi politica partidului pentru oameni, nu pentru găşti

Preşedintele PSD Liviu Dragnea le-a transmis social-democraţilor care l-au aşteptat la Reşiţa, unde au loc alegeri pentru conducerea orgnizaţiei, să facă politica partidului pentru oameni, nu pentru găşti. El a fist întâmpinat cu aplauze de către social-democraţii din Caraş - Severin şi cu huiduieli puternice de către opozanţii săi.

"Astăzi sper ca după alegerile din organizaţia judeţeană lucrurile să intre în normal şi că faceţi chiar politica partidului şi a PSD pentru oameni, nu pentru găşti, nu pentru interese personale, nu pentru oameni care au folosit partidul ăsta pentru alte interese", le-a spus Dragnea celor cre îl aşteptau, unii dintre ei având pancarte ale Organizaţiei de Tineret.

El este însoţit de secretarul general Codrin Ştefănescu, de trezorierul Mircea Drăghici şi de ministrul pentru Românii de Pretutindeni Natalia Intotero.

Dragnea a fost întâmpinat cu aplauze şi cu scandări "PSD! PSD!" şi "Dragnea! Dagnea!".

Pe fundal s-au auzit însă şi huiduieli, liderul PSD comentând: "Ăştia aşa vor să conducă România".

De asemenea, el a anunţat că trei primari PNL vor trece la PSD.

Organizaţia Caraş Severina rămas fără preşedinte după ce Ion Mocioalcă a trecut la partidul lui Victor Ponta, Pro România.

Pentru conducerea PSD Caraş-Severin candidează deputata Luminiţa Jivan, pentru funcţia de preşedinte executiv primarul Dumitru Ursu, iar pentru cea de secretar executiv Ioan Narcis Chisăliţă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-02Parerea ta...

GHITA BIN LADEN CIUMA ROSIE
02 Mar 2019

toti slugoii lui PSDracnea sunt niste ursi ..ursari caldarari si lingurari...PArtidul lui tzaptzarap-mankatzash cu slugoii si curvele....trailes bahtalo cumetre.....HAS MOROCAR
TRADATORI DE TARA
03 Mar 2019

VREA SA PUNA DINTI DE AUR
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz