2020-01-20 20:31

Dragnea: Cea mai credibilă sursă din PSD sunt eu

 |  17:28
Dragnea: Cea mai credibilă sursă din PSD sunt eu

Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea a negat, joi, la Târgu Jiu, că a discutat la Palatul Cotroceni despre o eventuală schimbare a premierului după Congresul PSD.

"Nu este nicio discutie facuta sau inceputa cu nimeni de la Cotroceni despre schimbarea prim-ministrului. Trebuie sa discutam in mod serios despre astfel de lucruri, a fost motiunea de cenzura care a picat si PSD si UNPR si ALDE au sustinut Guvernul si minoritatile, restul sunt speculatii.

Chiar daca inca nu am fost ales presedinte al partidului, ca presedinte interimar vreau sa va spun ca cea mai credibila sursa din PSD sunt eu. Oricine altcineva isi da cu parerea nu exista o asemenea discutie. Eu nu resping niciun fel de negociere cu nimeni, dar nu vreau sa construim scenarii pe niste ipoteze despre care se vorbeste de doua luni de zile. Daca voi avea orice fel de intalnire cu presedintele, presa va sti de ea. Nu o sa fac nicio intalnire ascunsa", a spus Liviu Dragnea.

Presedintele interimar al PSD a facut aceste precizari după ce presa a venit cu ipoteza conform căreia PSD ar fi purtat discuţii cu preşedintele despre schimbarea lui Victor Ponta.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-10-01

In legatura cu acest articol...

Ponta reacţionează la zvonurile privind înlocuirea sa
Parerea ta...

ANONIM
02 Oct 2015

Ai belito Belini Teldrum
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray