2020-07-11 02:52

Dragnea cere DIN NOU eliberarea. Cine este noul avocat al acestuia

 |  11:45
Dragnea cere DIN NOU eliberarea. Cine este noul avocat al acestuia

Liviu Dragnea se află, miercuri, la Tribunalul Bucureşti, acolo unde se va analiza o contestaţie a acestuia la executarea pedepsei definitive din dosarul angajărilor fictive de la DGASPC.

Pe lângă Flavia Teodosiu, Dragnea l-a angajat și pe fostul avocat al lui Adrian Năstase, Corneliu Popescu.

Noul avocat a formulat o cerere de recuzare a judecătorului din acest dosar, argumentând faptul că judecătorul nu a formulat cerere de abținere. Avocații lui Dragnea solicită ca dosarul să fie judecat de un al magistrat. Popescu susține că cererea de reluare nu are aceeași articol procedural ca si cererea de abținere, astfel că trebuie  sesizat un complet competent care să judece și cererea lor de recuzare.

Avocatul a spus că nu trebuie să existe niciun dubiu asupra judecătorului care judecă un dosar. Atâta vreme cât magistratul deja a simțit nevoia să se abțină el se teme de impartialitatea acestuia astfel că este necesară această cerere de recuzare.

Argumentul forte al avocatului este o cerere de abținere formulată de judecatoarea din acest caz, cea care a făcut un apel către forumul judecatărilor de apărare a independenței sistemului judiciar, asta ca urmare a două declarații făcute chiar de Liviu Dragnea, în perioada în care era lider PSD.

Avocatul popescu spune că a citit cererea de abținere ca judecătoarea a semnat o cerere adresatabde forumul judecătorilor din romania către cam de apărare a independenței sistemului judiciar fata de două categorii de afirmații făcute de Dragnea.

”E greu de conceput ca astazi sa considerati ca opiniile sale sunt de actualitate și ca el crede că a fost condamnat ilegal”, a mai spus avocatul.

Judecătorul a decis trimiterea acestei cereri către președintele Tribunalului București, cel care o va trimite, ulterior, către un complet competent pentru a judeca cererea de recuzare.

 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-29Parerea ta...

IEPURAșUL TUT
29 Ian 2020

Acest derbedeu Dragnea nu va scapă de pușcărie .
CIUMA ROSIE
29 Ian 2020

e disperata ca sunt toti imbarligati impreuna la toate escrocheriile si porcariile.Si nu e vorba doar de psd-isti,amintiti-va ca flausatul era tovaras de ciordeala cu Udrea cocos Ghita si Basescu si s-a refugiat la psd-isti tocmai ca sa scape de puscarie cand a picat regimul Basescu.Are acum la dosare de o sa stea toata viata la puscarie de aia e disperat sa mituiasca pe oricine o putea sa scape.doar ca nu se baga nimeni sa-l scape,doar o sa-l abureasca si o sa-i ia banii
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz