2019-11-12 11:27

Dragnea: Cioloș e în campanie mascată

 |  20:28
Dragnea: Cioloș e în campanie mascată

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a susținut joi că premierul Dacian Cioloș se află, de o anumită perioadă de timp, într-o campanie electorală "mascată" și dacă vrea să se înscrie într-un partid politic ar trebui să-și dea demisia.

"PSD-ul nu poate fi încurcat politic de către nimeni, poate alte instituții pot încurca PSD-ul sau poate așa cred. Dar nu ne poate încurca nici Cioloș. Dacă Cioloș, dacă domnul Cioloș vrea să se înscrie într-un partid politic trebuie să-și dea demisia, pentru că ar însemna că, dacă face acest lucru, este un mincinos, pentru că a spus la învestitură și înainte de învestitura din Parlament că nu se va înscrie în niciun partid politic și nu va participa la alegeri. Se pare că de o perioadă de timp domnul Cioloș se află într-o campanie electorală mascată. S-ar putea ca în anumite situații să fie o campanie electorală făcută pe bani publici. S-ar putea. Dar este o campanie electorală fățișă. Dacă vrea să se înscrie el sau un membru al Guvernului într-un partid politic trebuie să-și dea demisia din Guvern", a declarat Dragnea, care participă la un eveniment cu pensionarii PSD.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-09-29Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Disperarea electorală Pare că popularitatea lui Dacian Cioloș și posibilitatea ca acesta să se alăture PNL este o problemă mult mai serioasă pentru Dragnea și aliatul său, fostul liberal Tăriceanu, decât lăsau ei să se vadă. Dovadă este și iureșul stârnit de o declarație relativ banală a președintelui Klaus Iohannis
29 Sep 2016

PUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray