2019-07-18 01:38

Dragnea continuă IRONIILE și NERVII la adresa presei

 |  23:48
Dragnea continuă IRONIILE și NERVII la adresa presei

Liviu Dragnea continuă să fie iritat şi ironic în răspunsuri când vine vorba de situaţia din PSD. Întrebat dacă săptămâna viitoare va fi CEX, Dragnea a răspuns ironic "Păi trebuie să ne strângem, am auzit că aţi dat deja informaţia!"

"Foarte bune discuţile informale. Noi spunem că s-ar putea  s-o facem, voi ne-aţi stabilit şi data," şi-a continuat liderul PSD tirada. 

Dragnea a continuat pe acelaşi ton iritat şi cât un jurnalist a pomenit faptul că alţi lideri PSD s-ar fi exprimat asupra CEx-ului.. "În continuare îmi păstreză competenţele şi atruibuţiile să vorbesc eu cu colegii mei."

Când un alt jurnalist a întrebat despre disidenţii din partid şi a pomenit numele Gabrielei Firea, Liviu Dragne a izbucnit: "E vineri seară şi chiar nu vreau să-mi stric weekendul şi nici pe al dumnevoastră ca să comentez toate invenţiile şi toate prostiile pe care le spun unii şi alţii la televizor."


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-11-03

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

ANONIM
03 Noi 2018

Are dreptate Obraznicia voastra a unor ziaristi este fara margini! In fata sasului stati sluj desi are 9 dosare Nu am vazut pe niciunul dintre voi sa il intrebati de sanatate Daca vedeti ca un om este mai retras si la locul sau sariti ca cainii cu catuse zornaind deasupra capului
@ ANONIM
03 Noi 2018

Corect ....cu o mica precizare....sterpul națiunii este protejat de o armată de spp.isti....de aici se vede cat de dorită si iubită este aceasta javră a natiunii.....bleahhhhh
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray