2019-12-05 22:08

Dragnea, CONTRE cu Tăriceanu și Tudorel Toader

 |  19:27
Dragnea, CONTRE cu Tăriceanu și Tudorel Toader

Liderul PSD, Liviu Dragnea a dat răspunsuri acide după declarațiile lui Călin Popescu Tăriceanu și raportul prezentat de Tudorel Toader legat de revocarea lui Augustin Lazăr.

„Dl Tăriceanu spune: Tudorel Toader trebuie să rămână, dl Iohannis spune: Tudorel Toader trebuie să plece. Suntem într-o mare dilemă. Trebuie să cântărim, e vorba despre două personalități pregnante din politica românească”, a spus Liviu Dragnea, întrebat dacă procedura de revocare a procurorului general va cântări la evaluarea ministrului Justiției.

Dragnea a mai spus că nici nu a ascultat, nici nu a citit evaluarea pe care ministrul Justiției i-a făcut-o procurorului general Augustin Lazăr, în urma căruia a declanșat procedura de revocare a acestuia.

Dragnea a fost întrebat în legătură cu una dintre postările lui Tudorel Toader, în care acesta spunea că proiectul de lege pentru modificarea Codurilor penale a fost elaborat de MJ în limitele deciziilor Curţii Constituţionale şi directivelor Uniunii Europene, dar că a fost apoi modificat de Parlament.

„Dacă și dl Tudorel Toader ne ceartă, înseamnă că mai e încă unul pe listă, deci să se așeze la rând”, a spus Dragnea. 

O altă întrebare a jurnaliștilor a fost în legătură cu unul dintre liderii ALDE, Andrei Gerea, care l-a criticat pe social-democratul Florin Iordache pentru modul în care au fost modificate legile justiției din Parlament.

„Nu am văzut. Dar îmi aduc aminte că și ALDE a votat. Dacă nici ALDE nu a votat, înseamnă că avem singuri majoritate în Parlament. Asta e o veste bună”, a spus Dragnea. 

Dragnea a negat că ar exista tensiuni în coaliția de guvernare: „Mi-am luat tensiunea și e în regulă”, a spus el.

Când o ziaristă a încercat să afle mai multe informații pe această temă, Dragnea i-a replicat nervos: „E suficient, domnișoară, ați pus o întrebare. Nu merge. Plătiți-vă datoriile la stat și discutăm”.

Președintele PSD a vorbit și despre o declarație recentă a lui Călin Popescu Tăriceanu, potrivit căruia România nu este pregătită pentru președinția UE, „în condiţiile războiului politic total din aceste luni”.

„Conflict politic va fi în permanență. O societate ideală nu poate exista, asta e o utopie. Să sperăm noi că vom realiza o concordie generală și că toate partidele din România și, deasupra lor, președintele Iohannis, vor fi așa, într-o concordie generală și o să fie numai lucruri de bine înseamnă că suntem prea idealiști. Ar fi o societate utopică care nu poate exista nicăieri în lume, poate doar în sistemele dictatoriale unde, chiar dacă ai o nemulțumire, ți-o spui în baie sau în gând”, a spus Dragnea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-26Parerea ta...

ANONIM
26 Oct 2018

TREI PANARAME TICALOASE BOTJOCORESC O NATIE AFLATA IN ADORMIRE. CA SA SACAPAM DE BATJOCORA TREBUIE SA NE SACRIFICAM ....
TREI BORFASI
26 Oct 2018

Aceste lichele au fost votate de gunoaiele natiei romane pentru doi arginti in plus la pensie.Huuuuu bosorogi nenorociti ! Ati distrus Romania votand numai analfabeti , lichele si borfasi penali !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray