2019-08-20 05:04

Dragnea dă DETALII despre numirea viitorului PREMIER

 |  19:01
Dragnea dă DETALII despre numirea viitorului PREMIER

Președintele PSD, Liviu Dragnea, convins că moțiunea de cenzură împotriva premierului Sorin Grindeanu, face deja planuri pentru desemnarea noului premier.

"Fără voturile UDMR, avem o majoritate confortabilă pentru a trece moţiunea. Sunt neliniştiti că suntem într-o situaţie atipică. O mână de oameni îşi arogă legitimitatea pe care nu o ai. Vorbesc în grupuri, în organizaţii. Ei spun că nu trebuie să plece din Palatul Victoria", a spus Dragnea care îi şi ironizează pe cei doi.

"Asta nu e tabără. Atâta timp cât vine la mine cu o propunere care respectă votul, discut cu oricine", a mai spus Dragnea.

”Cand incepeti discutiile daca trece motiunea? Dupa motiune, in seara aceea, o sa convocam un comitet la o zi, doua. Sunt cateva variante de premier pe care le voi propune in CEX. Si acum simt usturimea de la o singura varianta”, a precizat Dragnea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-06-19Parerea ta...

PROCOPIE
19 Iun 2017

Du-te penaluleeeeeeeee și lasă-i pe cei curați în pace nu îi infecta cu virusul Dragnea
ZORO
19 Iun 2017

NUMAI ALEGERILE ATICIPATE SUNT OPORTUNE PENTRU TARA SI POPOR. EI CEI CE AU MAFIOTIZAT RO O VOR INCASA ORICUM URAT DE TOT............
TAN
19 Iun 2017

15 martie va fi o zi in care ungurii vor manifesta impotriva romanilor pe banii de la bugetul de stat.va dati seama ce a putut sa faca acest puscarias tradator de tara dragnea.
LEGE
19 Iun 2017

Ce mai asteptati proba este clara pentru tradare de tara din partea lui dragnea.intrati peste ei.
TERO
20 Iun 2017

Teroristul ungur aparat de udmr a vrut sa arunce in aer romani la 1 decembrie si dragnea negociaza cu ei.va dati seama ca asta este proba de terorism.diicot sa intre peste ei.
CRIXUS
20 Iun 2017

Tradator de neam si tara.Ti-ai vandut sufletul la dracu.Om de nimica.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray