2019-10-19 20:36

Dragnea, de PAŞTE: Să fim mai buni, mai generoşi, cu inima mai caldă. Ce au urat Ţuţuianu şi Carmen Dan

 |  14:04
Dragnea, de PAŞTE: Să fim mai buni, mai generoşi, cu inima mai caldă. Ce au urat Ţuţuianu şi Carmen Dan

Mai mulţi politicieni le-au urat românilor, în prima zi de Paşte, prin postări pe paginile de Facebook, sărbători frumoase alături de cei dragi. Liderul PSD Liviu Dragnea a vorbit despre bunătate, spunând că trebuie să fim "mai generoşi, cu inima mai caldă şi mai deschisă", în timp ce ministrul Afacerilor Interne a scris că Lumina sfântă dă sens vieţii şi aminteşte în fiecare an că viaţa este mai presus de moarte. Fostul ministru al Apărării Adrian Ţuţuianu a îndemnat la bunătate şi demnitate, iar preşedintele Consiliului Judeţean Ilfov Marian Petrache a scris că pentru el această sărbătoare înseamnă renaştere şi speranţă.

"Sărbătoarea Învierii Domnului să vă aducă bucurie, sănătate şi linişte sufletească! Lumina sfântă să coboare în casele şi în inimile românilor! Să ne facă mai buni, mai generoşi, cu inima mai caldă şi mai deschisă. Vă doresc Paşte fericit!”, este mesajul liderului PSD, Liviu Dragnea.

Ministrul Afacerilor Interne Carmen Dan a scris pe Facebook că Lumina sfântă dă sens vieţii şi aminteşte în fiecare an că viaţa este mai presus de moarte.

"Este momentul în care nimeni nu ar trebui să fie trist, nimeni nu ar trebui să plângă, căci toate motivele de întristare apar acum fără însemnătate faţă de biruirea morţii. Lumina sfântă, miracolul ortodoxiei care dă sens vieţii şi omenirii, ne aminteşte în fiecare an că viaţa este mai presus de moarte. Să ne lăsăm conduşi de speranţă, de credinţă, de acea bunătate izvorâtă din adâncul fiinţei noastre şi să îi preţuim pe cei apropiaţi, pentru că aşa ne putem bucura de sensul pozitiv al creaţiei şi doar aşa putem înţelege menirea noastră şi a lumii în această viaţă. Îmi doresc ca faptele noastre să ne călăuzească corect sufletul, inima şi mintea! Hristos a înviat! Paşte Fericit!”, a scris Carmen Dan pe pagina sa de Faceebok.

Liderul PMP Traian Băsescu, fostul premier Mihai Tudose, primarul Iaşului Mihai Chirica şi fostul premier Victor Ponta au scris şi ei mesaje de Paşte, urându-le românilor sărbători binecuvântate, linişte, pace şi prosperitate.

Preşedintele Consiliului Judeţean Ilfov, Marian Petrache, a spus, la rândul său, că pentru el Învierea Domnului înseamnă renaştere şi speranţă. "Învierea Domnului este cea mai mare sărbătoare creştină. Pentru mine înseamnă renaştere şi speranţă. Să petreceţi în armonie alături de cei dragi şi să credeţi în viitorul vostru. Hristos a înviat”, este mesajul lui Marian Petrache.

Ministrul Sănătăţii a scris că Paştele este "eliberarea de rău şi pornirea pe calea binelui”.

Un mesaj asemănor a avut şi liderul ALDE Călin-Popescu Tăriceanu, care a urat românilor speranţă şi împlinire sufletească. "Sărbătoarea Învierii Domnului să vă găsească plini de speranţă şi să vă aducă împlinire sufletească, sănătate şi belşug. Vă doresc sărbători luminate şi momente fericite alături de cei dragi! Hristos a Înviat”, a transmis Tăriceanu.

Fostul ministru al Apărării Naţionale Adrian Ţuţuianu a îndemnat la bunătate şi demnitate: "Vă doresc ce-mi doresc mie şi alor mei: linişte şi încredere. Fiţi buni şi demni, credeţi în oamenii din jurul vostru şi primiţi Învierea ca pe minunea neîntrecută a lumii. Sărbători pascale fericite!”, este mesajul lui Ţuţuianu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-08Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
08 Apr 2018

hotomanul BARABAS alias Drac-nea vrea sa profite de PASTE............ba talharule tu sa mai vezi lumina zilei la PaSTELE CAILOR...sa sapi la ocna de sare munca silnica aia meriti vezi presedintele din Brazilia e la puscarie...ce zici ai frisoane talharule ai jefuit tot ce ai prins ca te crezi deasupra legilor...v-ati cumparat proprietati prin toate colturile planetei cine bolsevicii lui Iliescu niste borfasi ordinari
LEVST.
08 Apr 2018

imi place mesajul lu' carmen dan, la ea " faptele calauzesc mintea", cel putin intelegem de ce politia amendeaza surdo-mutii pentru ca STRIGA diveste lozinci...
VFD
08 Apr 2018

un sex cu carmen dan inseamna viata!!!
ANONIM
09 Apr 2018

TICALOSI MONSTRI FAC PE SFINTII pentru a-i adormi pe debusolati si senilii care i-au votat. LUPII ISI IAU PE EI DE SARBATORI BLANA DE MIEL.
ANONIM
09 Apr 2018

DRAGNEA PT TINE POLITICA INSEAMNA SA-I PUPI IN KUR PE EVREI SI PE NOI ROMANII CARE TE CUNOASTEN CA ESTI UN DERBEDEU SI MARE LICHEA ORDINARA.
ANONIM
10 Apr 2018

ACEST TICALOS , PUI DE MILITIAN BOLSEVUC CU 1,5 NEURONI, REPETENTUL NATIUNII, RETARD ORDINAR TREBUIE SCOS IMPREUNA CU EVREII PE CARE II PUPUA IN KUR ( CA TRADATOR DE TARA) CAT MAI URGENT DIN POLITICA TARIIIIIIIIIIIIIIII .......PRIN ORICE MIJLOACE ..........PASNICE................... ACELASI REGIM TREBUIE APLICAT SI LUI PROSTARICEANU NIMFOMANU, SI TUTUROR POLITRUCILOR IMPOSTORI SEMIDOCTI SI MAIOTI CARE AU CAPTURAT SI INGROPAT RO DUPA 1990.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray