2020-01-28 10:24

Dragnea, DECIZIE după CONDAMNARE: ”Îmi cer IERTARE. Rămân la conducerea PSD”

 |  19:31
Dragnea, DECIZIE după CONDAMNARE: ”Îmi cer IERTARE. Rămân la conducerea PSD”

După patru ore de ședință a Comitetului Executiv al PSD, liderului partidului, Liviu Dragnea a oferit primele declarații după decizia de condamnare la trei ani și șase luni de închisoare. Vizibil afectat după ziua de ieri, șeful social democraților a declarat că are susținerea colegilor săi și că va rămâne la conducerea partidului, a coaliției de guvernare și a Camerei Deputaților. Acțiunile PSD în viitor, însă, vor fi mult mai ferme.

”Despre proces și sentință: eu am fost târât în acest dosar pe baza a două declarații, din partea a două doamne, inculpate. Una a spus că eu i-am zis să se angajeze la Protecția copilului dar să nu meargă la serviciu și cealaltă că sunt două angajate care nu vin la serviciu și eu le-am spus să le mai țină. Asta au spus la DNA. În fața instanței a răspuns că nu i-am zis. La confruntarea dintre mine și cealaltă doamnă a fost întrebată dacă am făcut presiuni, a spus nu. După aceste declarații și eu și avocatul meu și alți experți au spus că nu poate fi decât achitare.

Ieri am asistat la o execuție în masă. A trebuit să fie condamnați 9 oameni ca să se justifice și condamnarea mea. Un judecător care a rezistat a avut opinie separată prin care mă vede nevinovat

Am avut discuție în CEX cu mandatele pe masă. Fiecare coleg și-a exprimat părerea și mi-au cerut unanim să nu am o abordare personală.

Mai importante decât mine sunt stabilitatea țării, a guvernării, îndeplinirea programului de guvernare și stabilitatea partidului, pentru că riscul e uriaș ca PSD să se destructureze.

Au spus că nu putem să ezităm să ducem la capăt lupta începută, de normalizare a legilor Justiției și de destructurare a acestui sistem ocult. Le-am spus că nu am nicio ezitare, că am de gând să merg până la capăt. Acel miting i-a speriat foarte tare.

Îmi cer iertare miilor de români, care unii stau în pușcărie pe un articol neconstituțional, alții sunt târăți în tribunale pe baza aceluiași articol sovietic. Îmi cer iertare pentru că s-a lungit atât de mult modificarea Codului Penal.

Maniera mea de a avea o abordare procedurală corectă, în Parlament, s-a dovedit greșită.

În Parlament nu se mai poate vorbi de adoptarea cu procedură normală. Orice lege e atacată, retrimisă, doar doar să nu se mai pună în practică, doar doar să dea guvernul jos

Decizia mea e foarte fermă: rămân la conducerea PSD pentru a duce toate aceste lucruri la capăt, rămân și la conducerea majorității parlamentare, nu va trece moțiunea de cenzură.

Am decis să fim mult mai fermi și mai radicali cu ce trebuie să facem.

Nu mă sperie nici Iohannis, nici Hellvig, nici Kovesi, nici Pahonțu, nici Ponta, nici Băsescu, nici alții” a declarat Liviu Dragnea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-22Parerea ta...

REVOLT
22 Iun 2018

romani pregatiti-va sa intrati peste aceasta haita de hoti condusi de un puscarias dragnea.
@DRAGNEA
22 Iun 2018

SE FACE PREA MULT CAZ DE CONDAMNAREA PRIMITA . ROMANII VOR MAI MULT , VOR SA-L VADA PE INFRACTORUL DRAGNEA CONDAMNAT PENTRU DOSARELE GRELE : TEL DRUM , VILOIUL DIN TELEORMAN , AFACERILE DIN BRAZILIA UNDE ESTE URMARIT PENTRU SPALARE DE BANI ( ROMANESTI ) . AR TREBUI URMARIT PENAL SI FIUL SAU , PENTRU TOATE AFACERILE DESCHISE CU SPRIJINUL TATICUTULUI INFRACTOR . TOT VREA PENALUL DRAGNEA PINA LA CAPAT , MERGETI PINA LA CAPAT CU DOSARELE LUI . SI MAI REPEDE VA ROG . NU UITATI , RECUPERAREA BANILOR FURATI DE ACEST MAFIOT ORDINAR , ESTE O PRIORITATE PENTRU ROMANIA .
TREI
22 Iun 2018

dragnea iordache toader dorneanu arestati pentru complot.psd alde a devenit oficial grupare de crima organizata.diicot sa ia masuri.lucrurile vor degenera cu acest dragnea nebun de legat.institutiile statului sa aresteze aceasta haita .
RAID
22 Iun 2018

cerem diicot sa aresteze gruparea de crima organizata psd alde plus condamnatul dragnea.plus dorneanu plus iordache plus toader.
TRADATORI DE TARA
22 Iun 2018

DE 10 ANI NUMAI MUSOLINI ASTA SE VORBESTE . TOATE TELEVIZOARELE SI PRESA . NIMENI NU MAI FACE ALTCEVA DECIT DE JEGUL ASTA . OPREA , PONTA , BASESCU , NASTASE . LA CETATENI LE ESTE SCIRBA , IN AFARA DE PRIMARI MITUITI CU PENSI SPECIALE DE LA NOI
@LEVST.
22 Iun 2018

UNDE ESTI BAI ALA TARE IN CLANTA ? DE CE NU I-TI DAI CU PRESUPUTU ?
ANONIM
23 Iun 2018

Urmeaza adoptarea prin ordonanta de urgenta a dezincriminarii abuzului in serviciu, probabil in prima sedinta de haita (guvern).
PLESOI
23 Iun 2018

Eu de domnu' Dragnea, saru'mana, nu zic nica, mi-e teama de mustața lui! Nici nu știți cum si-o zburlește atunci când e nervos! Zici ca e șobolan, pe cuvânt... Mustața, bre, nu domnu' Dragnea!
HORUS
23 Iun 2018

La amenintarea lui Dragnea ,de ieri seara,ca va distruge statul roman,cred ca autoritatile iresponsabile cu antiteroriusmul trebuie sa il rezove pe turbat!Puscarie fac toti cei care fura,este asumat si pedeapsa odata cu fapta ,de ce trebuie turbatul asta sa faca exceptie?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine