2019-08-21 12:26

DRAGNEA, despre buget: „Nu avem ce să modificăm la el, a fost construit foarte bine și foarte riguros!”. Ce spune despre Klaus IOHANNIS

 |  10:32
 DRAGNEA, despre buget: „Nu avem ce să modificăm la el, a fost construit foarte bine și foarte riguros!”. Ce spune despre Klaus IOHANNIS

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat, sâmbătă, la Slobozia, că „bugetul a fost construit foarte bine şi foarte riguros” şi nu este nevoie de modificări aşa cum a cerut preşedintele Klaus Iohannis. Dragnea anunţă că, dacă Guvernul va adopta o ordonanţă pentru aprobarea plafoanelor, săptămâna viitoare va fi aprobat şi retrimis la Cotroceni bugetul pentru anul 2019, informează News.ro.

„Klaus Iohannis nu este şeful statului. În mintea lui e şeful statului. El acţionează ca şef, el nu are dorinţe, el are porunci şi este foarte supărat şi deranjat când cineva îndrăzneşte să pună la îndoială poruncile lui. Nu avem ce să modificăm pentru că bugetul a fost construit foarte bine şi foarte riguros. Este doar dorinţa lui, intenţia lui, voinţa lui de a întârzia cât mai multe aprobarea bugetului de stat pentru a face cât mai multe rău României”, a spus Dragnea.

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis vineri Parlamentului cererea de reexaminare a legii bugetului de stat pe 2019, apreciind că acest lucru este necesar întrucât alocarea resurselor bugetare este, pe de o parte, fundamentată pe o prognoză nerealistă, iar pe de altă parte, nu asigură o reală funcţionare a unor instituţii publice cu rol esenţial în societate.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-10Parerea ta...

ARMATA CELOR 12 MAIMUTE
10 Mar 2019

banii de la partide si jandarmerie sa fie dati pentru o masa calda la toti elevii de exemplu.jandarmeria nu sperie pe nimeni sunt ridicoli ei stiu ca la o adica vor fi calcati in picioare.este interesant de vazut de unde au aparut atatia malaci fara minte care hartuiesc oamenii.vor fi desfiintati.oamenii au nevoie de programe nu de minciuni.
ESTI O JAPITZA PROASTA NAZISTA
10 Mar 2019

Bai scursura nazi cu un neuron ce vrei defapt Va e dor de guvernare ,de taiat pensii si salarii ,de alocat 9 miliarde euro de la gura copiilor pe armament de mana a 2a?FIVE siktir!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray