2020-07-02 19:51

DRAGNEA, despre CIOLOȘ: „Are ceva tupeu băiatul ăsta...”. Vezi ce l-a deranjat pe șeful PSD

 |  15:21
DRAGNEA, despre CIOLOȘ: „Are ceva tupeu băiatul ăsta...”. Vezi ce l-a deranjat pe șeful PSD

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, îl critică pe fostul premier Dacian Cioloş, preşedintele PLUS, arătând că este o „tactică securistă'' aceea de a-i cere să facă publică declaraţia pe propria răspundere că nu a colaborat cu Securitatea, informează Agerpres.

„Pot să fac orice, dar are ceva tupeu băiatul ăsta. El trebuie să răspundă dacă are vreo legătură cu nişte servicii despre care l-am întrebat eu. (...) Nu am niciun fel de legătură... Este o tactică securistă asta la Cioloş. Dacian, nu ţine! O să tot vorbim lunile astea", a spus Dragnea, la Palatul Parlamentului, întrebat dacă îşi va prezenta public angajamentele privind colaborarea cu fosta Securitate, aşa cum i-a cerut Dacian Cioloş. Întrebat, de asemenea, dacă este o problemă că sunt masoni în Pro România, Dragnea a spus: „Nu, e de bine…". Preşedintele PLUS, Dacian Cioloş, a declarat duminică, la Buzău, că vrea să vadă „declaraţiile pe propria răspundere ale conducerii PSD care să spună că nu au colaborat cu Securitatea niciodată şi n-au colaborat cu servicii de informaţii din ţară şi din străinătate". 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-11Parerea ta...

ANONIM
11 Mar 2019

Dacian Ciolos nu se poate cobori la nivelul unui condamnat penal pentru hotii din banii copiilor orfani din Teleorman sau furt la un referendum . Ciolos si tinerii din jurul sau reprezinta o alternativa la viitorul Romaniei in comparatie cu partidul hotilor si borfasilor psd.
ANONIM
11 Mar 2019

HOTII STRIGA HOTII amandoi sunt niste parliti de acoperiti .......................
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz