2019-10-14 23:33

DRAGNEA, despre IOHANNIS: „Are un singur obiectiv, să obțină un al doilea MANDAT pentru a-și păstra IMUNITATEA!”

 |  10:14
DRAGNEA, despre IOHANNIS: „Are un singur obiectiv, să obțină un al doilea MANDAT pentru a-și păstra IMUNITATEA!”

Preşedintele Klaus Iohannis are un singur obiectiv - un al doilea mandat, pentru a avea în continuare imunitate, a declarat liderul PSD, Liviu Dragnea.

În opinia lui, motivul principal pentru care şeful statului a semnat decretul de revocare din funcţia de procuror-şef a Laurei Codruţa Kovesi a fost tocmai teama de suspendare. "Eu cred că ăsta a fost motivul principal pentru care semnat decretul de revocare (teama de suspendare - n.r.). Cât a stat, 31 sau 32 de zile? Din câte înţelesesem, nu avea de gând să o facă, să semneze decretul de revocare. Nu avea niciun fel de rezervă în a dispreţui o decizie a CCR şi Constituţia, în general, ci doar teama suspendării, pentru că nu are decât un singur obiectiv, şi anume, un al doilea mandat. Pentru a căuta o perioadă protecţie, pentru a avea în continuare imunitate, să nu răspundă pentru nişte fapte pentru care până la urmă trebuie să răspundă. Nu s-a vorbit foarte mult. Bineînţeles, toată presa cu epoleţi nu are voie să abordeze acest subiect tabu, şi anume, acel dosar în care se reclamă faptul că a obţinut casă într-un mod ilegal, prin fals, fals dovedit de instanţă. De asemenea, la câteva sute de mii de euro pe care trebuie să le dea înapoi statului român - şi refuză lucrul ăsta - bineînţeles, speră ca să aibă în continuare imunitate şi protecţie şi din înălţimea dealului Cotroceniului să dea lecţii de morală, de legislaţie şi să vorbească despre penali", a declarat Dragnea la Antena 3, potrivit Agerpres. În ceea ce priveşte revocarea "în sine" a Laurei Codruţa Kovesi din funcţia de procuror-şef al DNA, Dragnea spune că este "un prim pas", dar unul mic, "mult mai mic decât cred unii".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-07-12Parerea ta...

@DRACNEA
12 Iul 2018

TEAMA DE PUSCARIE TE FACE SA SPUI PROSTII .NU O SA SCAPI , TOATA ROMANIA TE VREA DUPA GRATII CIT MAI CURIND SI PENTRU FOARTE MULTI ANI .
ANONIM
12 Iul 2018

Toata ROmania !!!!,ma faci sa rad Nu te uiti la sondaje ?Te uiti in mecla lui Iohannis hotul nr 1 al romaniei Ce inseamna trafic cu copii pentru organe ,ceva de lauda ?dar case luate prin fals,dar evaziune fiscala de 10 miliarde de lei vechi Trebue sa dea inapoi ce a furat si sa faca puscarie penalul
ANONIM
12 Iul 2018

POLITICA STATULUI TREBUIE FACUTA DE CATRE MERITOCRATI SI NU DE CATRE KKTI. ORI IN ROMANIA POLITICA ESTE PROST CROITA KKTI CONDUC IN LOC SA PUTA IAR CONDUCATORI ADEVARATI NU POT CONDUCE DE KKTI.
HELP !
12 Iul 2018

OPOZITIA SA CEARA UN CONTROL PSIHIATRIC PENTRU BORFASUL VIITOR PUSCARIAS DE TELEMORMAN (de prosti)
AI BELITO BELINI
12 Iul 2018

Ba , ai furat de la copii bolnavi si amariti . Tu erai cu curvele in brate . Nu te scapa nici o justitie
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray