2019-12-14 14:36

Dragnea, despre nominalizarea PSD pentru ALEGERILE PREZIDENŢIALE! PSD are o strategie pentru Cotroceni!

 |  09:15
Dragnea, despre nominalizarea PSD pentru ALEGERILE PREZIDENŢIALE! PSD are o strategie pentru Cotroceni!

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni seară, la România TV, că PSD are o strategie pentru Cotroceni, dar încă nu a desemnat candidatul pentru alegerile prezidenţiale, susţinând că este mult prea devreme.

"Nu am stabilit asta. PSD are o strategie pentru Cotroceni, dar încă nu şi-a stabilit candidatul, pentru că eu nu vreau să stabilim candidatul de acum (...) Strategie pentru prezidenţiale, pentru europarlamentare, pentru alegerile locale şi parlamentare normal că avem. E mult prea devreme", a afirmat Dragnea.

Întrebat dacă va candida la alegerile prezidenţiale, în cazul în care PSD îi va cere, Dragnea a replicat: "Să ajungem acolo. Să fim sănătoşi".

De asemenea, întrebat dacă PSD l-ar putea susţine pe Călin Popescu Tăriceanu la alegerile prezidenţiale, Liviu Dragnea a răspuns: "Vorba lui Olguţa: noi nu stabilirăm ce facem noi şi ne apucăm să susţinem pe alţii?”.

Dragnea a fost întrebat şi dacă PSD ar putea susţine un candidat la prezidenţiale din afara partidului, afirmând: "Nu prea. Ditamai PSD-ul? Ce naiba!".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-03-13Parerea ta...

ROMANIA TREZESTE-TE
13 Mar 2018

SOCIETATEA CIVILA trebuie sa folosesca directiva europeană ce se refera la structura clasei politice care in Romania ii alcatuita in principal din reziduuri umane . CLASA POLITICA in Ro trebuie refacuta din temelii pe baza unor principii si criterii (STANDARDE) aplicate in tarile civilizate ale lumii. Ro trebuie sa fie republica prezidentiala (cu posibilitatea demiterii lesnicioase a presedintelui) parlamentarii sa fie alesi pt cel mult 2 mandate (ca orice alt ales, presedinte, primar, consilier local, lider de sindicat, etc) de catre electorii alesi de catre cetatenii cu drept de vot. In alegerea unuia sau altuia sa fie aplicate criteriile; integritatii, experientei, competentei si in cazul presedintelui a independentei.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray