2020-02-26 22:48

DRAGNEA, despre o eventuală suspendare a lui IOHANNIS: „Nu-i facem nimic, îl lăsăm acolo să se umple total de ridicol…”

 |  09:08
DRAGNEA, despre o eventuală suspendare a lui IOHANNIS: „Nu-i facem nimic, îl lăsăm acolo să se umple total de ridicol…”

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri seară, că „sub nicio formă” PSD nu va iniţia şi nu va vota suspendarea preşedintelui Klaus Iohannis. „Eu vă spun că Iohannis va pleca. Iohannis nu va mai fi preşedinte în următorul mandat, România va scăpa de omul ăsta (...) Nu-i facem nimic, îl lăsăm acolo să se umple de ridicol total până la alegerile prezidenţiale”, a spus Dragnea, potrivit News.ro.

El a fost întrebat, miercuri seară, la România TV, dacă va anunţa suspendarea preşedintelui Klaus Iohannis.

„Eu nu am auzit prostia asta. Dar de ce să-l mai suspendăm pe Iohannis, că în câteva luni îl dăm jos de la Cotroceni şi s-a închis subiectul. Eu vă spun că Iohannis va pleca. Iohannis nu va mai fi preşedinte în următorul mandat, România va scăpa de omul ăsta”, a afirmat Liviu Dragnea. 

 Întrebat dacă nu se pune problema suspendării nici în cazul în care preşedintele va refuza numirea de miniştri, Dragnea a spus: „Sub nicio formă PSD-ul nu va iniţia şi nu va vota suspendarea lui Iohannis. Ceea ce a făcut Rareş Bogdan în seara asta arată disperarea lor. Ei vor să anunţe lucrul ăsta, vezi Doamne, să mai creeze o emoţie negativă pentru duminică. Să vină lumea la vot să-l apere pe Iohannis. Nu-i facem nimic, îl lăsăm acolo să se umple de ridicol total până la alegerile prezidenţiale".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-23Parerea ta...

MAFIA PSD
23 Mai 2019

De ridicol te-ai umplut tu gunoi bolsevic care ai furat hrana copiilor orfani. In closetul tv ciutacu ti s-au pus intrebarile cu care ai venit dela Scroviste unde consumi jointuri si faci chermeze pe banii romanilor. Luni vei dormi linga borcea si mazare. Te f...t in gât de HOT ORDINAR. LA JILAVA CU TINE VIERME SPURCAT. HUUUUU..!! GUNOI BOLSEVIC !!!!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine