2019-10-18 00:22

DRAGNEA, despre protestele anti-PSD: Ei și cei care îi trimit aici sunt CIUMA ROȘIE / Atac la adresa lui Augustin Lazăr

 |  19:41
DRAGNEA, despre protestele anti-PSD: Ei și cei care îi trimit aici sunt CIUMA ROȘIE / Atac la adresa lui Augustin Lazăr

Liviu Dragnea a spus sâmbătă, întrebat cum vede protestele anti-PSD de la Iași, că protestatarii și cei care îi trimit acolo sunt „ciuma roșie”.

„Nu e neapărat un comentariu. PSD, ca de obicei, își vede de treabă. Dacă Organizația PSD Iași ar fi vrut să vină cu 10 mii de oameni, venea cu 10 mii de oameni și discutam despre ce spun 10 mii de oameni și ce spun 200 de oameni.

Vreau să vorbesc despre un slogan preferat nu numai al lor, ci și al altora: Ciuma roșie.

Ei și cei care îi trimit aici sunt ciuma roșie, pentru că ei l-au susținut și-l susțin în continuare pe Lazăr, care a fost sprijinul torționarilor și care a sprijinit pe adevărații și cei mai răi comuniști în acele vremuri”, a spus Dragnea, citat de stiripesurse.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-20Parerea ta...

'' BORFAșUL NATIONAL''
20 Apr 2019

In toate judetele pe unde s-a plimbat pe banii din taxele si impozitele romanilor puscariasul demagog alias '' borfasul national'' draknea , a fost huiduit si injurat de romanii care nu mai vor sa fie condusi de HOTII MAFIEIpsd. Huuuuu...!!!! Gunoaie bolsevice si analfabete. Nevertebratele mafiei psd au distrus tot in Romania. Huuuuu.!!! Haznaua 3 plina de jeguri securistoide..
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
20 Apr 2019

ha ha ha tocmai am vazut niste sosete flausate pe care se pishau cainii vagabonzi...asta e viitorul pSD-CIUMA ROSIE flausata
@HUIDUITU' LIVIU DRACNEA
20 Apr 2019

E DUS BINE CU CAPU' .
ANONIM
21 Apr 2019

CE FACEAI BORFASULE LA REVOLUTIE ? CUM AI FACUT ATITA AVERE ? TIITOAREA A FACUT STUDII LA MOSCOVA ? TACTU A MURIT DE BOALA VIAGRA IN BRATE LA O CURVA ? TE INTILNEAI CU MAFIA DIN SECURITATE SI JUSTITIE ? SUNT FOTOGRAFII ?
ANONIM
21 Apr 2019

De unde stii ca l adora pe ION ILIESCU ?A...te a invatat nazista aia care condamna dupa vocile din cap Camelia Bogdan ?Ai auzit si tu voci in cap si te ai hotarat ca si tu esti paranoiaNzisti paranoia !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray