2020-06-05 23:24

Dragnea, despre relaţia cu Dăncilă: Dumneaei merge în campanie într-o parte, eu merg în altă parte

 |  09:01
Dragnea, despre relaţia cu Dăncilă: Dumneaei merge în campanie într-o parte, eu merg în altă parte

Dragnea, despre relaţia cu Dăncilă: Nu sunt probleme. Dumneaei merge în campanie într-o parte, eu merg în altă parte. Câteodată ne mai întâlnim Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a susţinut, luni seara, la Antena 3, că nu sunt probleme în relaţia sa cu premierul Viorica Dăncilă şi că atât el, cât şi ea merg în campanie şi câteodată se mai întâlnesc.

„Nu. Nici vorbă. Sunt destui care... e acelaşi scenariu: «că sunt probleme». Nici vorbă, ne-am întâlnit, vorbim. Dumneaei merge în campanie într-o parte, eu merg în altă parte. Câteodată ne mai întâlnim”, a afirmat Dragnea.

Liderul PSD a spus că o cunoaşte de ani de zile pe Viorica Dăncilă şi că ar fi greu de imaginat ca aceasta să se fi schimbat faţă de acum 15-20 de ani de zile.El a mai spus că vor exista miniştri plini la Justiţie, Fonduri Europene şi la Ministerul pentru Românii de Pretutindeni numai dacă se va veni cu remanierea în Parlament.

„Orice propunere către Iohannis va fi respinsă. (...) Fraţilor, treziţi-vă, pentru ăsta nu mai există Constituţia”, a susţinut Dragnea.

„Vă aduceţi aminte Băsescu în 2004, ce păcat că trebuie să alegem...? O să vedem la alegeri. Acum la prezidenţiale asta va fi piatra de încercare pentru români, să-şi aleagă un patriot sau unul cu mijlocul rupt la străini”, a mai declarat Liviu Dragnea.

El a mai spus că vor exista miniştri plini la Justiţie, Fonduri Europene şi la Ministerul pentru Românii de Pretutindeni numai dacă se va veni cu remanierea în Parlament.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-14Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine