2020-02-21 15:19

Dragnea, despre SCANDALUL MOMENTULUI: Avem elemente de poliţie politică în România

 |  12:18
Dragnea, despre SCANDALUL MOMENTULUI: Avem elemente de poliţie politică în România

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, că trebuie făcută o anchetă serioasă în urma acuzaţiilor aduse Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) şi este bine că s-a autosesizat Inspecţia Judiciară, însă nu poate fi vorba doar despre abateri dsciplinare, existând ”elemente penale foarte serioase”. Dragnea afirmă că, dacă înregistrărite prezentate în spaţiul public se dovedesc adevărate, ”avem elemente de poliţie politică în România”.

”Cel mai important lucru este că Inspectia Judiciară s-a autosesizat. Eu cred că trebuie făcută o anchetă rapid pentru a vedea dacă înregistrăzile sunt adevărate, şi par adevărate, şi trebuie luate măsuri rapid pentru că astfel de practici să nu se mai întâmple în România”, a spus lideru PSD, la intrarea în sediul partidului.

Acesta a afirmat că, dacă trebuie stabilit dacă înregistrările sunt adevărate.

”Dacă se dovedesc a fi adevărate avem elemente de poliţie politică în România, părerea mea, şi Inspecţia Judiciară nu cred că poate fi vorba doar despre abateri disciplinare”, a mai spus Dragnea, afirmând că există ”elemente penale foarte serioase”, potrivit News.ro.

Acesta a mai spus că nu o cunoaşte pe Mihaiela Iorga, dar că ”se pare că are o oarecare credibilitate”.

”Acolo s-a vorbit despre ameninţări din partea unei doamne de la Inspectia Judiciară care a pronunţat un cuvânt, şi anume nu te pune cu sistemul. Noi am adoptat si o rezoluţie in legătură cu statul paralel, încep sa apară tot mai multe dovezi în sprijinul spuselor si noastre în ceea ce priveşte acest sistem”, a mai spus liderul PSD.

Întrebat care este premierul căruia ar fi trebuit să i se fabrice dosar, Dragnea a spus că are o bănuială, dar că nu este Mihai Tudose.

Antena 3 a difuzat duminică seară înregistrări furnizate de Vlad Cosma din care rezulta că i s-ar fi cerut să planteze probe pentru un dosar vizându-i pe Sebastian Ghiţă şi Victor Ponta.

De asemenea, în emisiune a fost şi procurorul Mihaiela Iorga a relatat că că şefa DNA Laura Codruţa Kovesik a chemat-o şi a întrebat-o dacă nu poate urgenta dosarul unui fost ministru al cărui nume era vehiculat pentru postul de premier, argumentul lui Kovesi fiind că acesta o va numi ministru al Justiţiei pe Dana Gîrbovan, şefa UNJR, ceea ce nu ar fi bine pentru DNA. De asemenea, Iorga a vorbit şi despre imixtiuni ale lui Kovesi în dosare.

Ulterior, fostul deputat Sebastian Ghiţă a reluat afirmaţiile conform cărora a avut o relaţie apropiată cu Laura Codruţa Kovesi.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-02-12Parerea ta...

MAFIA PSD.
12 Feb 2018

Mafia psd-alde-udmr-minoritati duce in continuare o lupta pentru discreditarea institutiilor statului roman si instaurarea dictaturii mafioto-bolsevice in Romania Complici la aceste false inregistrari sunt haznaua 3 si closetul TV urat mirositor al borfasului ghita fugaru.
@DRACNEA
12 Feb 2018

SI CINE A CREEAT SI INCURAJAT POLITZIA POLITICA ??? NU GASCA VOASTRA DE BOLSEVICI CONDUSA DE ILIESCU , NASTASE , GEONA , MONTA SI TU IMBECILULE ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine