2020-05-25 09:25

DRAGNEA, despre zvonul că Florian COLDEA ar fi consilierul său: «Îl aduc pe Satana consilierul meu?»

 |  23:13
DRAGNEA, despre zvonul că Florian COLDEA ar fi consilierul său: «Îl aduc pe Satana consilierul meu?»

Liderul PSD, Liviu Dragnea, neagă faptul că fostul adjunct al directorului SRI Florian Coldea ar fi consilierul său, el susţinând că în spatele celor trei condamnări din dosarele sale s-ar afla Florian Coldea şi presiunile care ar fi fost făcute de şeful SPP, Lucian Pahonţu.

"Sfetnicul de taină m-a condamnat de trei ori până acum. Direct şi personal, şi vrea să mă condamne şi a patra oară. Florian Coldea direct şi personal. O spun şi cu nume şi prenume: domnul general Coldea", a afirmat Dragnea, luni seară, la România Tv, citeaza News.ro.   Întrebat dacă deciziile completurilor de judecată în procesele sale au fost, în opinia sa, dictate de fostul director din SRI, Dragnea a răspuns: "şi presiunile făcute de Pahonţu".   "Mă enervează asta cu Coldea consilierul meu. Îl aduc pe Satana consilierul meu? Ăsta-i unul din cei trei oameni care au distrus România", a spus Dragnea. Acesta a refuzat să spună cine sunt ceilalţi doi care ar fi distrus ţara.    Referindu-se la fostul adjunct al directorului SRI, Liviu Dragnea a spus: "oamenii ăştia nu pleacă niciodată din sistem, niciodată".   Întrebat dacă crede că Florian Coldea are aceeaşi putere, Dragnea a răspuns: "Toţi au. Aduceţi-vă aminte că un individ care era celebru vorbea de câmpul tactic din justiţie. Ştiţi unde se foloseşte acest termen, câmpul tactic? În structurile militarizate".

Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-08Parerea ta...

TRADATORI DE TARA
08 Apr 2019

CUM DRACU ? PE AIA CARE LA AJUTAT LA FURTURI SI DOSARE SA FIE CONDAMNATI SI BANDITUL SEF SCAPA DE PUSCARIE ? CE MUTRA DE BORFAS JEG TARANOI POATE SA AIBA . ISI BATE JOC DE O TARA INTREAGA . NU IL MAI DOARE COTAITOAREA ?
RADE CIOB DE OALA SPARTA
09 Apr 2019

ha ha ha cine vorbeste de Satana..unul care se cheama DRAC-nea
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine