2019-08-18 12:27

Dragnea, DEZVĂLUIRI de ultimă oră: Ce a vorbit cu Ambasadorul SUA

 |  21:51
Dragnea, DEZVĂLUIRI de ultimă oră: Ce a vorbit cu Ambasadorul SUA

Liviu Dragnea a transmis că a discutat cu ambasadorul Statelor Unite, Hans Klemm, despre consolidarea Parteneriatului Strategic, cu accent pe dimensiunea sa economică.

Potrivit unui comunicat oficial, ”principalul subiect de discuţie a vizat consolidarea Parteneriatului Strategic, care reprezintă o prioritate a agendei de politică externă a României. În acest sens, au fost menţionate progresele înregistrate pe linia cooperării bilaterale pe componenta de securitate, precum şi interesul deosebit pentru dezvoltarea dimensiunii economice”.

”Dincolo de dimensiunea apărării şi securităţii regionale, care a reprezentat şi continuă să reprezinte pilonul de bază al Parteneriatului Strategic, interacţiunile bilaterale acoperă o zonă extrem de vastă de domenii. În prezent, se acordă o atenţie prioritară consolidării dimensiunii economice a acestuia. Astfel de întâlniri sunt extrem de benefice, în special în perspectiva vizitei din septembrie a Secretarului pentru Energie, Richard Perry, care va participa la Summit-ul Celor Trei Mări”, a declarat Dragnea.

Hans Klemm a intrat miercuri, în jurul orei 15.30, în biroul lui Liviu Dragnea de la Camera Deputaților şi a stat aproximativ o oră. Întâlnirea nu a figurat pe agenda publică a șefului PSD.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-08-29Parerea ta...

SPARTAN
29 Aug 2018

Pai cum!? Dragnea negociaza cu ambasada licuriciului ?? :)
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
30 Aug 2018

bai baieti ce naiba......astea sunt declaratii de presa adica BLA-BLA-BLA....ce se vorbeste in realitate nu se spune,asa fac toti diplomatii,au o declaratie ptr presa si altceva de fapt se discuta
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray