2020-07-02 12:46

Dragnea, din nou în fața instanței: Am dreptul la un proces echitabil!

 |  11:20
 Dragnea, din nou în fața instanței: Am dreptul la un proces echitabil!

Liviu Dragnea așteaptă, joi, decizia instanței în privința contestației la executare depusă de acesta și cere să fie eliberat de îndată, motivând dreptul său la un proces echitabil

„Am crezut și încă mai cred că un om nu poate fi condamnat decât de o instanță constituită legal. (...) Știu că s-a spus în presa că vreau a ies cu orice preț de la închisoare. Puteam plăti un preț, dar nu am a vrut. Cred că și eu am dreptul la un proces echitabil ca orice om”, a spus Dragnea în fața magistraților ÎCCJ.

Liviu Dragnea a fost condamnat, în mai 2019, la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare în dosarul privind angajările fictive de la DGASPC Teleorman.

În cererea care a fost depusă la Inalta Curte de Casaţie şi Justiţie de avocaţii lui Dragnea se arată că fostul lider PSD formulează contestaţie la executare.

„Din Decizia CCR nr 417 din 03.07.2019 rezultă indiscutabil că sentinţa penală prin care contestatorul a fost condamnat la o pedeapsă privativă de libertate şi pe care acum o execută strict în temeiul acestei sentinţe (devenite definitive prin respingerea apelurilor pe latură penală) a fost pronunţată de un complet nelegal constituit, adică de o instanţă care nu este prevăzută de lege, cu violarea dreptului la un proces echitabil”, se arată în cererea depusă la ICCJ.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-30Parerea ta...

MIZERIA
30 Ian 2020

Un derbedeu nimic altceva
GIGOLO
30 Ian 2020

BASTANE . AI UITAT CIND ERAI VATAFUL TARII ?TOATE CURVELE CELE VESTITE , ALE INTREGULUI PARTID
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz