2020-07-07 15:50

DRAGNEA, după șocul provocat de exit poll: „Merg să vorbesc cu TĂRICEANU, vreau să păstrăm guvernarea!”. Ce spune liderul PSD despre o eventuală DEMISIE

 |  23:16
DRAGNEA, după șocul provocat de exit poll: „Merg să vorbesc cu TĂRICEANU, vreau să păstrăm guvernarea!”. Ce spune liderul PSD despre o eventuală DEMISIE

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că se va întâlni duminică seară cu liderul ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, şi a subliniat că el vrea ca PSD-ALDE să păstreze guvernarea, informează Agerpres.

„Acum merg să vorbesc cu el, da", a declarat Liviu Dragnea, la plecarea de la sediul PSD, întrebat dacă se va întâlni cu preşedintele ALDE în această seară. Întrebat dacă va merge la sediul ALDE, el a precizat: „Îl sun să văd unde sunt, s-ar putea să fie în altă parte". În legătură cu următoarea reuniune a CEx al PSD, Dragnea a spus: „Eu vreau săptămâna asta (săptămâna viitoare - n.r.) ". El a precizat că vrea ca PSD-ALDE să păstreze guvernarea, întrebat dacă se va discuta despre acest subiect. „Eu vreau să păstrez guvernarea, am înţeles că nu mai e legitimitate, dar din câte am auzit, nu ştiu dacă e real, în Franţa Macron a pierdut alegerile, îşi dă demisia din funcţia de preşedinte? Nu!", a afirmat Dragnea. 

Întrebat dacă ia în calcul să demisioneze din funcţie, Dragnea a declarat că niciodată nu a făcut altceva decât a spus partidul sau ceva împotriva formaţiunii pe care o conduce. Întrebat, la sediul PSD, dacă va face un pas în spate, la următoarea şedinţă a Comitetului Executiv Naţional, în urma rezultatului alegerilor de duminică, Dragnea a răspuns: „Eu sunt un om responsabil, numai că nu o fac în faţa dumneavoastră, o voi face în interiorul partidului, într-o şedinţă a Comitetului Executiv, dacă mai am când. Niciodată n-am făcut altceva decât a zis partidul şi nici n-am făcut ceva împotriva a ceea ce s-a hotărât în partid". „Din punctul meu de vedere, coaliţia nu trebuie să fie afectată. Suntem la cald, o să se facă analize ulterior nu numai de către noi, de toată lumea. A fost o furtună a urii. Poate că noi suntem vinovaţi pentru aceasta, dar eu nu cred că trebuie să se rupă coaliţia şi eu totuşi sper ca ALDE să treacă pragul de 5%", a completat Liviu Dragnea, întrebat dacă rezultatul alegerilor va afecta coaliţia de guvernare.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-26Parerea ta...

TEO
27 Mai 2019

PSD nu mai trebuie lasat sa guverneze pentru ca va baga tara in datorii imensa, iar generatiile care vor veni vor trebui sa plateasca incompetenta, coruptia, analfabetismul. Desi in mod normal orice tara isi alege un parlament, care sa legifereze timp de 4 ani, la noi trebuie lansate alegeri anticipate prin mecanisme constitutionale. Ce i-a oprit pe parlamentari sa voteze legea votului prin corespondenta sau a votului electronic? De ce toti politicienii coalitiei erau preocupati doar de masacrarea legilor jusstitiei? PSD intra in colaps!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz