2019-08-18 11:59

Dragnea e FERM: ”Se tot INSISTĂ ca Tudorel Toader să devină o PROBLEMĂ”

 |  16:31
Dragnea e FERM: ”Se tot INSISTĂ ca Tudorel Toader să devină o PROBLEMĂ”

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a fost întrebat joi despre varianta ca portofoliul Justiției să fie ocupat de un ministru fără carnet de partid, așa cum a propus președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu.

„În privinţa unui ministru tehnocrat, se tot insistă ca ministrul Tudorel Toader să devină o problemă, deşi nu am discutat despre asta în partid. Suntem obligaţi să vorbim despre asta. Nu pot caracteriza această propunere ca fiind bună sau rea. Dar am avut un ministru fără carnet de partid, doamna Raluca Prună, care s-a dovedit a fi un ministru bun, cred, dacă se revine la ideea asta”, a spus Dragnea.

Întrebat despre pactul pe justiție popus de Tăriceanu, Dragnea a spus: „PSD a prezentat ieri cele 10 principii cu privire la independenţa justiţiei, principii pe care PSD le urmăreşte de câţiva ani de zile, în ciuda atacurilor şi jignirilor. Nu ne abatem de la ele. Oricine susţine acele principii de bun simţ suntem bucuroşi să facem orice fel de înţelegere”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-25Parerea ta...

10 PRINCIPII PSD.
25 Oct 2018

HOTIA , INSELACIUNEA , AROGANTA , NESIMTIREA , IMPERTINENTA , DEMAGOGIA , MITOMANIA , PROSTIA , PREA-CURVIA GOLANIA. asta e mafia psd.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray