2020-07-08 17:42

Dragnea e UIMIT! Ce a descoperit în bugetul lăsat de CIOLOȘ

 |  22:52
Dragnea e UIMIT! Ce a descoperit în bugetul lăsat de CIOLOȘ

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, duminică, că se va consulta cu social-democraţii pentru a decide o posibilă convocare a unei comisii parlamentare de anchetă, având în vedere că bugetul pe 2017 are o gaură de 10 sau 14 miliarde de lei.

El a spus că ia în calcul constituirea unei comisii parlamentare de anchetă pentru verificarea deciziilor Ministerului de Finanţe de la ultima rectificare bugetară. ''Este foarte posibil ca mâine, o să mă consult cu colegii mei, să iniţiem o comisie de anchetă, pentru că ceea ce s-a întâmplat la Ministerul de Finanţe este ilegal. Ei au estimat pe hârtie, având la bază probabil nişte angajamente scrise din partea unor decidenţi, că veniturile în România la finalul anului 2016 vor creşte cu aproape trei miliarde. Drept pentru care au făcut o rectificare pozitivă. Asta era undeva în 23 noiembrie. 31 decembrie ne arată că veniturile sunt mai mici cu 10 miliarde sau cu 14, o să primesc toate datele mâine dimineaţă. Asta este total ilegal. Cine a minţit cu aceste date, ceea ce nu s-a mai întâmplat în România, va trebui să plătească'', a spus Dragnea, la România TV. Liderul social-democraţilor consideră că cei care trebuie să dea ''explicaţii'' sunt premierul, ministrul de Finanţe, ministrul Fondurilor Europene, şeful ANAF şi preşedintele Consiliului Fiscal. ''Vorbim de cel puţin cinci persoane care trebuie să dea explicaţii: primul ministru, ministrul Finanţelor, ministrul Fondurilor europene, şeful ANAF şi preşedintele Consiliului Fiscal. (...) Să vedem şi cum domnul preşedinte de la Consiliul Fiscal a dat aviz, de fapt a certificat că aceste date sunt reale. Suntem în situaţia în care bugetul României pe anul 2017 are o gaură de 10 miliarde de lei, pe care sigur că o vom acoperi, dar aceşti 10 miliarde de lei puteau să se ducă în alte lucruri bune pentru români'', a mai spus Dragnea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-09Parerea ta...

MAFIA IN FLOARE SI COLABORARE
09 Ian 2017

ARUNCA PISICA , DE LA UNUL LA ALTU . BA MUSTATA TE IA CU UNIVERSITATEA LUI BOMBONICA SI CEI 15 000 DEFALSI DOCTORI
CROCODILUL FLAMAND
09 Ian 2017

SI MILIARDELE FURATE CU TELDRUM SI PORCARIILE PRIN BRAZILIA CU MAZARE....CAT TUPEU AU ASTIA.....CRED CA PUSCARIA NU E SI PENTRU EI
UMERI CRACI DE DIMBOVITA
09 Ian 2017

SE BAZEAZA PE COMPLICI DE FALSURI , ZICIND CA GASCA ESTE MARE . DIN ACEASTA CAUZA , A PUS PUPAZA LUI MINISTRU , II INDEPARTEAZA PE CEI INCOMOZI DIN INTERNE SI ASCUNDE FAPTELE . PLUS CA ADUNA SECRETE , INPREUNA CU CIORDOIU DE IZMENARU .
NICOLAE
09 Ian 2017

O analiză corecta este necesara . Sunt șanse mari să vedem că mint toți .
POIANA VIOREL
09 Ian 2017

Pune la carma tarii un presedinte autist si razbunator si penal si vei obtine exact ce s a obtinut in anul de guvernare al julienului penal si el
BORFASUL PENAL
09 Ian 2017

Hotii hotilor striga hotii. Cat ai platit borfasule penal latrinelor tv care iti fac reclama.Spalatul creerelor proaste care te - au votat cat a costat mizerie care ai saracit un judet ? De ce nu ai spus creerelor spalate ca maresti taxele si impozitele. De ce te -ai inprumutat pe 06.01 .2017 pe piata bancara interna de 75 milioane lei ? Unde-i TRANSPARENTA.SUNT BANI PENTRU POMENI , APOI MARESTI TAXE PENTRU CEI CARE MUNCESC. LICHEA BOLSEVICA SI TU SI LATRINELE TV CARE SUSTIN HOTII CA TINE.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz