2019-10-22 09:58

Dragnea este furios. Vicepremierul a plecat la schi, în străinătate

 |  08:29
Dragnea este furios. Vicepremierul a plecat la schi, în străinătate

P24

După ce a “gafat” cu planul impozitării progresive al Guvernului, vicepremierul Dan Constantin a plecat la schi. Imediat după ce Guvernul Grindeanu a fost învestit, Daniel Constantin a plecat în vacanţă, pe modelul co-preşedintelui ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, care este cu soţia în Dubai. Este prima fisură produsă în coaliţie.

Co-liderul ALDE este vicepremier, dar şi ministru al mediului în noul cabinet. El a plecat în vacanţă, în Austria, în a doua săptămâna a lunii ianuarie. Acesta şi-a luat concendiu, în timp ce colegii lui din Cabinetul Grindeanu sunt mobilizaţi zilele acestea pentru a organiza comandamente de iarnă ca urmare a condiţiilor meteo nefavorabile. Tot în perioada în care Daniel Constantin se află în vacanţă, premierul Sorin Grindeanu are programate întâlniri cu o parte dintre miniştri, cu care discută problemele urgente din fiecare minister. De asemenea, Grindeanu urmează să se întâlnească, miercuri, cu preşedintele Klaus Iohannis, discuţiile urmând să se centreze pe bugetul de stat şi pe sustenabilitatea măsurilor anunţate de Cabinet. Nervos pe lipsa de implicare a ALDE la guvernare, şeful PSD a reacţionat: „Daniel Constantin poate spune aceste lucruri la ALDE, în coaliție se va respecta în totalitate acest program de guvernare. Pe mine m-a supărat foarte tare aceasta declarație. Eu am sperat că toată lumea a înteles ce am spus în campanie, și anume că doresc respectarea programului de guvernare”, a spus Liviu Dragnea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-11Parerea ta...

MANIX
11 Ian 2017

Vedeti sa nu fie plecat l a schi pe undeva pe langa Sibiu ! Limbricul asta s igur va trada ALDE ! Va l ua cu el 1/2 senator sau deputat si va trece cu " arme si bagaje " la "ma rea drapta " a primarulu i KWJ
FEISBUCELEA
11 Ian 2017

O mica potaie, acest dani elc, gata sa "faca frumo s" la cine-i azvarle vre un os ! Rusine, ministrak e !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray