2020-07-07 10:21

Dragnea face ANUNȚUL ZILEI: Când anunță PSD candidatul la prezidențiale

 |  17:12
Dragnea face ANUNȚUL ZILEI: Când anunță PSD candidatul la prezidențiale

Liviu Dragnea a declarat marți că PSD va anunța candidatul partidului pentru prezidențiale chiar duminică, în seara alegerilor europarlamentare.

Întrebat la Adevarul dacă s-a hotârât să candideze la președinție, Liviu Dragnea a spus: ”După alegeri. Chiar duminică seară o să anunţăm. (...) Dacă mă întreba acum un an cineva, spuneam că nu. Starea indusă în naţiune de către Iohannis îmi creează convingerea că bătălia pentru funcţia prezidenţială e foarte importantă. Eu nu sunt Cassandra. Încă 5 ani de zile, de tot ce s-a făcut bun se va alege praful. Trebuie făcute toate eforturile ca Iohannis să plece de la Cotroceni. Această funcţie devine importantă. PSD se va pronunţa duminică seara”.   Liderul PSD așteaptă, după alegerile europarlamentare de duminică, o decizie definitivă în dosarul angajărilor fictive în condițiile în care Înalta Curte de Casație și Justiție a rămas în pronunțare pentru 27 mai. 

Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-21Parerea ta...

PSD O IA IN SUS
21 Mai 2019

Seful a reusit performanta in a-si asorta culoarea limbii cu cea a chilotilor (ambele sunt maro acum). In curand si sigla partidului va deveni din rosie in maronie ca doar "Onul sfinteste locul". Vin vremuri grele pentru oligofreni, iar indemnul verii va fi Fugiti bai!!!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz