2019-10-17 13:34

Dragnea face un PAS ÎNAPOI: ”Se pare că am mână proastă. Nu mai fac nicio propunere de premier”

 |  23:22
Dragnea face un PAS ÎNAPOI: ”Se pare că am mână proastă. Nu mai fac nicio propunere de premier”

Liviu Dragnea, președintele partidului, spune însă că el nu va propune niciun nume, pentru că are „mână proastă”. El se referea la Mihai Tudose și Sorin Grindeanu, ultimii doi premieri ai PSD, unul lăsat fără sprijin politic, celălalt – demis prin moțiune de cenzură.

„Se pare că eu am mână foarte proastă, nu numai în ceea ce privește numirile de premier, mai sunt cel puțin 10 cazuri în ultimii ani. Le-am spus colegilor mei astăzi că eu nu voi face nicio propunere”, a spus Liviu Dragnea.

Președintele partidului a spus că-și va lăsa colegii să vină cu propuneri la ședința de mâine a CEx.

„Sper ca după această discuție să avem cât mai puține motive să ne temem că vom ajunge a treia oară în situația în care suntem astăzi”, a spus el.

Dragnea a vorbit despre câteva dintre reproșurile care i-au fost aduse premierului în ședința din această seară.

„Concluzia generală a fost că nu se mai poate continua așa, pentru că există o stare conflictuală între partid și guvern, cât și în interiorul guvernului. Se așteptau colegii ca noul an să înceapă cu o un bilanț al guvernării, a unul plan pe 2018. În schimb au văzut apariții televizate care nu trebuiau să fie. Genul ăsta de declarații trebuie făcute în Cex și după ce se iau decizii se comunică. Sunt tensiuni care au crescut în ultima perioadă, cred că au contribuit și unii colegi pe care i-am lăsat să producă scrisori, să facă postări pe Facebook. Toate chestiunile astea au escaladat, 60 de colegi au spus că, realist vorbind, nu mai putem avea garanția că peste o lună sau două săptămâni nu vom ajunge din nou în această situație”, a spus Dragnea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-15Parerea ta...

BEBICA
16 Ian 2018

DNA AR TREBUII SA URGENTEZE DOSARELE MAFIOTULUI DRAGNEA . ASTA A IMPINS ROMANIA PREA JOS . NU SE MAI POATE TRAI CU BOLSEVICII PE CAP DUPA 29 DE ANI DE LA REVOLUTZIE .
PARPALA
16 Ian 2018

MAFIOTUL ASTA INCULT , A FOST ALES PE VIATA ? NU E NIMENI CU MAI MULT CREER IN PSD SA I-L DEA JOS ? VOI PSDEILOR V- A COMPLACETZI SA AVETI UN SEF CA ASTA ? INTRBAREA NU E VALABILA PENTRU PUPINCURISTII FIREA , CODRIN , OLPUTZA SI CORDACIUL EI PENIBIL . NU MAI ARE NIMENI COJONES IN PSD ? V-A LASATZI TIRITZI IN PENIBIL DE BORFASUL ASTA ORDINAR ?
ANONIM
16 Ian 2018

CU DESTRAMAREA REPETATA A GUVERNELOR, TOT ASA A DEBUTAT SI DESTRAMAREA MAFIEI POLITICE SI GUVERNAMENTALE DIN ITALIA ANILOR '70-80 cu sacrificii si cu pierderi de vieti omenesti importante. In ADN colectiv al poporului roman exista mult venin, dusmanie si rautate care trebuie imputinate tot cu sacrificii.
UN ROMAN CARE VA PLECA
17 Ian 2018

NU NUMAI MANA ESTE PROASTA. FARA SA JIGNESC CRED CA NICI NU GANDESTI CA POTI DISTRUGE UN PARTID DIN INCAPATANARE. CONTINUA ASA SI PSD SE VA TERMINA. SCHIMBA MEREU GUVERNUL SI PREMIERUL SI VA FI INSTABILITATE IAR POPORUL NU VA MAI ACCEPTA. SPERAM LINISTE SI STABILITATE. NU AVEM DECAT SCANDAL SI SCHIMBARI. PNL VA CASTIGA DACA VEI CONTINUA ASA .....MAI BINE PLECI SI VA FI BINE PENTRU TOATA LUMEA...DAR ESTI TELEORMAN SI NU FACI ASA CEVA....PACAT...DE ROMANIA
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray