2020-07-05 17:30

Dragnea: Familia mea, amenințată cu moartea. Iohannis a vărsat butoiul cu ură

 |  20:57
Dragnea: Familia mea, amenințată cu moartea. Iohannis a vărsat butoiul cu ură

Liderul social-democraților, Liviu Dragnea, a mărturisit că primește foarte multe amenințări și, mai ales că familia sa a chiar a fost amenințată cu moartea, după ce datele sale personale au apărut în spațiul virtual.

”Toți miniștrii au primit amenințări, de când li s-a publicat numărul de telefon, a fost un plan pus la punct, o mașinărie și au curs mailuri, mesaje, sms, amenințări cu limbaj urât și violent, amenințări cu moartea, un mare jurnalist a spus unde stau. I-am spus să vină la Parlament, nu am SPP, dar îi fac plângere penală, e făcută dar nu am depus-o, nu se poate continua așa.

Cea mai gravă amenințare a fost cea cu moartea pentru mine, soție și copii, au primit copiii amenințări, nu pot să spun acum ce spuneau, nu credeam că se poate întâmpla în România.

Am spus de când a fost președintele în piață, el a vărsat butoiul cu ură în România.” a declarat Liviu Dragnea la RTV, duminică seara.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-02-05Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
05 Feb 2017

TUPEU MAXIM....................ESTI UN PORC ORDINAR..MINCINOS...PREFACUT....ESCROC...HOTZOMAN....AI DT ORDONANTA SA SCAPI DE JUSTITIE......PANA LA URMA AI SA AJUNGI CA CEAUSESCU....LUMEA S-A SATURAT DE ASA CEVA
PATRU
05 Feb 2017

dragnea esti terminat tu si gasca ta de hoti plus degeneratii de la b1 tv rtv antena3 .dar c ur va ta a primit amenintari?
PDS
05 Feb 2017

Tăriceanu este dement.
HITLER TELEORMAN
06 Feb 2017

SA FIE BLESTEMATA TOATA FAMILIA TA BANDITULE . AI DISTRUS , DEZBINAT TARA . SA MORI IN ZMOALA IN BRAZILIA
ADRIAN
06 Feb 2017

Poate ti-au amenintat famiglia. Asta da, va simtiti amenintati ca nu mai puteti fura
CONSTANTIN
06 Feb 2017

BA TARANOIULE , CUI CREZI CA-I PASA DE ADRASLELE TALE ,CA NEVASTA NU MAI AI ? TE CREZI VREO PERSONALITATE RECUNOSCUTA IN LUME ? UITI CA ESTI UN BIET INFRACTOR CONDAMNAT DEFINITIV , CARE IN CURAND VA INTRA IN PUSCARIE ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz