2019-11-20 20:03

DRAGNEA: I-am cerut premierului ca Guvernul să adopte o Ordonanţă de Urgenţă prin care să fie anulate protocoalele între SRI şi instituţiile din justiţie

 |  21:11
DRAGNEA: I-am cerut premierului ca Guvernul să adopte o Ordonanţă de Urgenţă prin care să fie anulate protocoalele între SRI şi instituţiile din justiţie

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat, sâmbătă seară, după şedinţa Comitetului Executiv al partidului, că premierului Viorica Dăncilă i s-a solicitat ca Guvernul să adopte o Ordonanţă de Urgenţă prin care să fie anulate protocoalele între SRI şi instituţiile din justiţie şi efectele acestora.

"I s-a cerut doamnei Dăncilă ca Guvernul să adopte rapid o OUG prin care să anuleze protocoalele şi efectele acestor protocoale. Noi avem deja un proiect de lege depus în Parlament, se pot inspira de acolo. Este în continuare foarte multă nemulţumire generată de aceste protocoale", a declarat Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea a făcut acest anunţ într-o conferinţă de presă susţinută la finalul şedinţei Comitetului Executiv Naţional (CExN), care a durat aproximativ şase ore şi în care primarul Capitalei, Gabriela Firea, a cerut demisia ministrului de Interne Carmen Dan, propunere supusă la vot şi respinsă. De asemenea, după şedinţa CEx a avut loc şi şedinţa grupurilor parlamentare.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-01Parerea ta...

ANONIM
01 Sep 2018

Are si el semnaturi
FREACA MENTA
02 Sep 2018

Parca inghite oua fierbinti , clota de teleorman
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Ponta, ca simbol Cel mai mare partid din România, PSD, a avut tot timpul o problemă cu liderii, pentru că ori nu a prea avut de unde să aleagă oameni moderni, vizionari ori cei care erau în regulă nu au fost lăsați să urce. Și acum Dragnea confirmă din plin această situație declarându-l „simbol al partidului” pe Victor Ponta. De altfel nici nu prea greșește. „Cum e turcul, și pistolul”, în cazul de față devine „Cum e simbolul, și partidul”
25 Aug 2016 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray