2019-10-19 03:26

Dragnea iese la ATAC: ”Iohannis a dat ordin să fiu DISTRUS”

 |  21:31
Dragnea iese la ATAC: ”Iohannis a dat ordin să fiu DISTRUS”

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminică seara, la Antena 3, că la întâlnirea cu liderii PNL, Klaus Iohannis ”a dat sarcini la fiecare să se ocupe de partide și el se ocupă de ALDE. În sensul că să-i convingă să iasă din coaliție”.

”Iohannis ieri și vineri s-a făcut de râs. S-a umplut de ridicol cu contestarea la CCR a plecării în concediu a doamnei prim-ministru. Ieri a fost apogeul ridicolului. O serie întreagă de minciuni, a mai făcut și vreo două dezacorduri

Este din ce în ce mai disperat, acum un an de zile nici măcar nu-l interesa PNL-ul. El spunea că oricum va ieși președinte că nu are contracandidat. Vede că nu mai are susținere serioasă în stradă, pentru că mase mari de oameni nu se mai lasă manipulați. Are o foarte mare problemă pentru că el nu mai are bază electorală. Și-a construit-o pe o gogoașă pe protejarea justiției, a sprijinit revoarea doamnei Kovesi de la DNA.

E agitat că vede că se mișcă Cioloș, alt mare candiat la prezidențiale. Singurul partid care să-l susțină a rămas PNL, i-a chemat la Cotroceni. A dat sarcini la fiecare să se ocupe de partide și el se ocupă de ALDE. În sensul că să-i convingă să iasă din coaliție, sunt convins că dl Tăriceanu nu-și distruge o carieră politică de dragul lui Iohannis.

Iohannis încearcă acum să dea vina pe doamna prim ministru pentru a-și justifica această penibilă mișcare.

Motivul pentru care a țipat de nenumărate ori la premierul Dăncilă a fost rectificarea bugetară. Aceeași atitudinea și tonalitate a fost și după vizita în Israel.

El a crezut că va fi regele acestei țări, dictatorul acestei țări, tătucul României. Este prima cauză de nervozitate și de ură.

Planul lui rămâne acesta, să dea jos guvernul prin orice metodă posibilă. Că să spună Iohannis în campania de anul viitor. Poate să ia numărul ăluia de pe mașină și să și-l pună aici. A făcut vreun lucru bun, a propus ceva, creștere economică, să fie mai bine la români? În afară de ură, de incitare?

PSD are candidat la prezidențiale? Avem mai multe variante. De când lui Iohannis is s-a spus că eu vreau să candidez la prezidențiale, a dat ordin cum necum să fiu distrus. Eu încă nu am luat decizia asta. Am discutat cu dl Tăriceanu să vedem cea mai bună variantă. Facem o analiză așezată” a declarat Dragnea la Antena 3, conform G4media.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-08-06Parerea ta...

MACACPEDRAC-NEA
05 Aug 2018

SI PE PARTIDUL LUI PLIN DE TARANI INCAPABILI .
TRADATORI DE TARA
06 Aug 2018

TOT ASA A PUS MINA PE PUTERE SI ADOLF . CU PARTIDUL . MAI TREBUIE SA STEA PINA JMENUIESTE LEGILE PETROLULUI SI GAZELOR . TOT GUVERNUL ARE SAU ESTE PARTA DIN OMW PETROM . CIND SE FACE NOAPTEA CUTITELOR LUNGI ?
ANONIM
06 Aug 2018

Jigodia asta va primi ce merita....CINE SCOATE SABIA DE SABIE VA FI UCIS . VOI FI FERICIT CAND VOI VEDEA CA NICI IN TURUL DOI NU VA INTRA
ANONIM
06 Aug 2018

Nazistul asta Werner ,alogen si tradator o va sfarsi rau daca nu si vede de atributiile sale !
10 AUGUST 2018
06 Aug 2018

Dacă sunt câteva persoane care nu înțeleg ce se întâmplă cu România, dacă sunt alții cu interese PSD în a jefuit tot ce mai are aceasta tara, va propun sa le arătăm ce cred Romanii despre PSDragnea + ALDE aflați la guvernare. 10 August 2018, Dizolvarea Parlamentului. Alegeri anticipate!
RO STAT MAFIOT
06 Aug 2018

Dupa 1989 Ro a devenit TARA FARA ROST. PANA IN 1989 NUMARUL BUGETARILOR ERA DE 400.000 . IN PREZENT EL ESTE DE 3 ORI MAI MARE . In unele sectoare ale administratiei publice, fara nici o justificare EL ESTE si de 5 ori mai mare . FARA SA EXISTE VREUN ATAC ARMAT ASUPARA RO ,DUPA 1989, TARA A fost PRADUITA DE TOATE RESURSELE SALE VALOROASE INCLUSIV CELE UMANE (RO nu mai are nimic performant ; infrastructura, transport rutier, feroviar, naval, aerian, INDUSTRIE, AGRICULTURA, cercetare, etc ) DE CATRE PROPII "conducatori" TRADATORI AI NEAMULUI , CU SPRIJINUL BANDITILOR DINTERNATIONALI. CLASA POLITICA DE DUPA 1989 ESTE DE TOT KKTUL TREBUIE INLOCUITA DIN TEMELIE.....
10 AUGUST
06 Aug 2018

ULTIMA ZI A DUVERNULUI TICALOS CONDUS DE BORFASUL ORDINAR DRAGNEA .
CRISTESCU
06 Aug 2018

Magalomanii, se tem de ccea ce sunt ei in stare sa faca! Daca te distruge cineva, e semn bun de a salva Romania, pe care o distrugi tu, numitul dragnea!
NEGRO
07 Aug 2018

Aflat in serviciul oligarhilor de carton ai PSD, Liviu Dragnea tipa ca din gura de sarpe ca patriotii vor sa-l distruga. E drept, sunt multi bani acolo, aruncati pentru distrugerea statului de drept si reinstaurarea anarhiei postbolsevice din 1990, cand le-au crescut averile din devalizarea Tarii fara sa raspunda. Nelegiuirile pe care le promoveaza acum in Parlament cu ajutorul elementelor corupte din Curtea Constitutionala urmaresc doar acest lucru. Nu conteaza secatuirea economiei prin stipendii si pomeni pentru oamenii lor, indatorarile peste masura, amanetand viitorul copiilor, prezentul devastator al calamitatii pestei porcine de care au fost avertizati din timp si in fata careia au facut pe niznaiul. Horcaiturile gretoase ale acestui politruc cum ca va fi distrus inainte de a-i salva pe oligarhi ii dezvaluie adevarata fata atat lui cat si gastilor in fata carora si-a luat angajamentul. Dar nu va fi mult pana cand o lege a lustratiei va fi implementata in adevaratul Parlament roman si toti talharii isi vor ocupa locul binemeritat, la racoare! Asa sa ne-ajute Dumnezeu!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray