2019-10-14 21:43

Dragnea îi dă REPLICA lui Iohannis: ”Nu poți să JIGNEȘTI în asemenea hal!”

 |  21:52
Dragnea îi dă REPLICA lui Iohannis: ”Nu poți să JIGNEȘTI în asemenea hal!”

Președintele PSD, Liviu Dragnea, aflat în vizită în Israel i-a dat replica lui Klaus Iohannis după ce șeful statului l-a acuzat că nu și-a anunțat plecarea și negociază ”înțelegeri secrete cu evreii”.

”Eu nu am plecat pe ascuns. Domnul Iohannis are niște slugi în Parlament și putea să afle. Eu am făcut publică invitația. Am discutat cu premierul Netanyahu ce am discutat și la vizita precedentă. Am vorbit despre telemedicină, infrastructura în medicină, în agricultura inteligentă, sisteme de irigații, cyber securty, învățământ și alte domenii.”, a spus Liviu Dragnea la Antena 3.

Liviu Dragnea spune că israelienii s-au simțit jigniți de cuvintele președintelui Klaus Iohannis, după ce acesta a spus ”cine ştie ce înţelegeri secrete face domnul Dragnea acolo cu evreii”. ”Nu poți să jignești în asemenea hal!”, a reacționat Dragnea, vorbind la Antena 3 și despre o doză de antisemitism din partea lui Iohannis.

”Nu poți să jignești în asemenea hal. Niște oficiali pe care îi acuzi că fac înțelegeri secrete cu niște oficiali din România. Așa ceva e inacceptabil. E o anumită doză de antisemitism. M-a jignit pe mine, pe doamna Dăncilă.  E o lege nescrisă pe care și Băsescu o respecta. Când președintele e plecat din țară, dacă eram în conflict, nu dădeam declarații pentru a nu-l pune în situația să răspundă pe acolo de anumite situații. El nu a mai ținut cont de nimic. E o problemă cu un semnal a ceea ce se întâmplă în România. Eu nu am nevoie de acceptul președintelui, când primesc o invitație, să merg în exterior. Am fost binevoitor cu el pentru a nu crea conflicte, în ultima perioadă. Nu știu dacă el a luat mandat pentru a merge la Consiliul European. El vorbește în numele României și Parlamentul sau Guvernul trebuie să le pună în practică. El a știut că premierul merge în Israel. Mi-a spus că l-a informat că merge în Israel.

Nu așa se face politica externă a României. Asta arată că e foarte nervos și foarte deranjat de această vizită. Îi e teamă că se pune întrebarea, domne, dacă tot te ocupi de politica externă, care sunt rezultatele? Pentru această țară se simte ceva? Românii trebuie să știe asta. E deranjat că se deschid alte căi de cooperare. Nu știu de ce e atât de nervos” a declarat Liviu Dragnea, conform Stiripesurse.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-26Parerea ta...

ANONIM
27 Apr 2018

Remarcați totuși la Liviu Dragnea și mentalitatea de boiernaș e Teleorman, exprimată public, un fel de "Tănase Scatiu" ajuns deputat ,care îi cunoaște printre parlamentari ,ca și Traian Băsescu care i-a făcut educție politică inițială ,alături și de Petre Roman, și pe cei din funcțiile inferioare dintre parlamentari, cum ar fi "slugile" ?
ANONIM
27 Apr 2018

Considerați că Liviu Dragnea și-ar fi găsit vocația de social democrat, remarcând faptul că între cei care îl sprijină politic pe Johannis nu ar fi egalitate în drepturi ?
TRADATORI DE TARA
27 Apr 2018

BA TIMPITULE , TREBUIA SA VORBITI CU TOTI CEI IMPLICATI IN POLITICA SI AFACERI ALE TARI . PUSCARIAS EXCROC .
TRADAREA DE TARA FARA PRESCRIP
27 Apr 2018

teleormanenii tac, in loc sa aibe toate terenurile cadstrate gratis! Isi bat joc Dragnea siNiculae de ei de attia ani!
RO TARA FARA ROST
27 Apr 2018

Institutiile independente menite sa functioneze ca niste gardineni pentru ca statul sa nu o ia razna au fost sau sunt pe cale sa fie capturate. Despre parchete si instante am vorbit. CCR a cazut de mult. CNCD se comporta ca mosia lui Dragnea. CNA la fel. Legea Curtii de Conturi va fi modificata pentru ca institutia sa nu mai fie nciun pericol pentru putere. Institutul National de Statistica a trecut in subordinea prim ministrului. BNR atarna de un fir de par si nu ma indoiesc ca Mugur Isarescu va plati in 2019 faptul ca macar in ceasul al XII-lea se opune putin planurilor PSD. Sefii INS au tabloul cu Dragnea pe fiecare birou ca pe timpul lui CEASCA .
ANONIM
27 Apr 2018

Daca Dragnea ar ajunge presedinte, Doamne fereste, cei ar spune oare de legile pe care le fac ei acum?
ANONIM
28 Apr 2018

Legi normale pentru oameni normali,iar Dragnea daca ar ajunge presedinte viata romanilor s ar schimba in bine ,mult Accizele si ratele au crescut din cauza lui Iohannis care a fost deacord cu Merkal ca ,contributia romaniei la fondul comunitar sa creasca,avand grija ca absorbtia sa fie mult diminuata(vezi cazul Ciolos ,care a accesat zero euro)Tot iohannis a sustras 4 miliarde euro fara nici o aprobare din partea parlamentului (dupa capul sau si al cutre de Ciolos)bani alocati (2%din pib)ca sa cumpere avioane second hand si arme Mai aratati mi o singura tare NATO CARE SA FI FACUT ASA CEVA( 2%DIN PIB DATI PE ARME)rOMANIA LUCRULUI BINE FACUT DE CATRE SASALAU ADICA DEZBINATA
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray