2019-10-22 09:59

DRAGNEA îi face în ciudă lui IOHANNIS: Mi s-a spus că nu reprezint Statul, dar tot mă duc în SUA!

 |  20:35
DRAGNEA îi face în ciudă lui IOHANNIS: Mi s-a spus că nu reprezint Statul, dar tot mă duc în SUA!

Invitatia primita de Liviu Dragnea si Sorin Grindeanu la ceremonia de învestitură a lui Donald Trump în funcția de președinte al SUA este un prilej in plus pentru mai-marii tarii de a-si adresa ironii. In timp ce presedintele Iohannis declara ca Dragnea si Grindeanu nu au primit invitatie oficiala la marele eveniment de pe 20 ianuarie si ca Romania va fi reprezentata in America doar de ambasadorul George Maior, Liviu Dragnea ii face in ciuda presedintelui si il informeaza ca miercuri va zbura spre Statele Unite, fie ca ii convine acest lucru, fie ca nu.

”E un eveniment important la care am primit o invitație și am decis să o onorez. Mâine plec, miercuri o să plece și premierul și o să ne întoarcem înapoi. Eu am primit invitația de la comitetul de organizare a acestui eveniment, de la vicepreședintele.

Nu știu de ce e atâta supărare. Am înțeles că nu o să reprezint statul român, dar dacă o să mă întrebe cineva ceva despre România, o să răspund, nu e interzis. E un eveniment important pe care nu îl duc în derizoiu, indiferent de supărările unuia sau altuia. Am înțeles ce a spus Administrația Prezidențială, dar eu mă încăpățânez să mă duc.

Mi s-a spus că asta e practica. Reprezint clădirea asta. Să mi se spună pe cine să reprezint ca să nu se supere. O să încerc să fiu mut, dacă nu îmi iese, asta e. Am primit şi viză.”, a spus Liviu Dragnea, potrivit stiripesurse.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-16Parerea ta...

BOMBONIKA
16 Ian 2017

ma reprezinta pe mine...s unt sefa curvelor cu dipl oma falsa de doctor honor is cauza precum Izmenarul
BASESCU
16 Ian 2017

Adică Dragnea o reprezin tă pe Laura ? Mi se p are normal , că reprezi ntă un agent plătit din banii noștri??? FELI CITARI DRAGNEA ....TOT I NAINTE... Oricum grofu l este ocupat.....Pleacă de la 11 la nevasta lui la Sibiu !!!
COTTY
17 Ian 2017

In zonele viscolite si in zapezite din tara nu v-at i dus.Ati pus-o pe ,,fufa '' de la Interne sa tin a teleconferinte !!?? Dar in SUA va duceti repede. Credeti ca va baga cineva in seama.Si Nastase, dar si Ponta si Antonescu s- au dus cu surle si tobe s i au rezolvat ceva ? A pr opos-tu Dragneo-in ce lim ba te intelegi cu ei ? C a Nastase sau Ponta mai v orbeau,,straineste’’! ! Dar tu ??
JOHANNIS
17 Ian 2017

EU NU MĂ DUC, BĂI, UITE -AȘA! NU MĂ DUC, MĂ, N U MĂ DUC, STAU ACASĂ Ș I MĂ FOUTT!
CONSTANTIN
19 Ian 2017

TARANOIULE , DE CAND UN I NFRACTOR CONDAMNAT DEFINI TIV REPREZINTA STATUL ?
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Flagrant de rea intenție Guvernul Grindeanu a fost prins, ieri, în flagrant de rea intenție. Ceea ce presa a dat „pe surse” s-a adeverit: oamenii lui Liviu Dragnea intenționau să adopte, fără consultarea Consiliului Suprem al Magistraturii (obligatorie, chiar dacă avizul nu este tot obligatoriu), două ordonanțe de urgență al căror conținut, s-a adeverit ulterior, ar lovi la temelie lupta anticorupție. Pe de o parte -în cazul ordonanței care ar urma să modifice Codul Penal și Codul de Procedură Penală- ar dezincrimina în bună parte abuzul în serviciu și conflictul de interese. Pe de altă parte -în cazul ordonanței grațierii- ar pune în libertate mari corupți, criminali, violatori, sau le-ar reduce drastic timpul pe care îl mai au de petrecut în închisori, pentru motivul că au împlinit vârsta de 60 de ani. (Un dascăl, cititor al ziarului Puterea, remarcă, cu amară ironie: „La pușcărie, la 60 de ani ești bătrân
19 Ian 2017

PUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray