2019-07-16 07:45

Dragnea îi pune la PUNCT pe Tudorel Toader și Tăriceanu: ”Neapartenența la PSD nu e o....”

 |  18:12
Dragnea îi pune la PUNCT pe Tudorel Toader și Tăriceanu: ”Neapartenența la PSD nu e o....”

Liviu Dragnea a avut luni un mesaj pentru Ministrul Justiției și pentru șeful Senatului. Neapartenenţa la PSD nu e o piedică pentru ministrul Justiţiei Tudorel Toader, ci doar acţiunile şi activitatea acestuia, aşa cum este valabil pentru orice membru al Guvernului, a declarat luni preşedintele PSD.

Întrebat la Parlament dacă susţine ca portofoliul Justiţiei să fie asumat de PSD, Dragnea a arătat că acesta "este în cadrul portofoliilor pentru care PSD şi-a asumat responsabilitatea", dar PSD poate susţine în posturi şi persoane care nu sunt membre ale acestui partid."Aşa cum a mai făcut în trecut şi poate să să mai facă, PSD poate susţine în anumite posturi ministeriale care i s-ar cuveni oameni care nu sunt afiliaţi politic. Pentru mine nu este o piedică - adică neapartenenţa la PSD, din punctul meu de vedere nu este o piedică pentru domnul Toader, ci doar acţiunea şi activitatea, aşa cum este valabil pentru fiecare membru al Guvernului. Aşa cum, de exemplu, postul de preşedinte al Senatului este un post care a revenit PSD, dar a fost decizia de la început ca pe acel post noi să-l recomandăm şi să-l susţinem pe domnul Tăriceanu", a afirmat liderul PSD, citat de Agerpres.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-24Parerea ta...

DISTRUGEREA TARI
24 Sep 2018

DUPA 1 AN CU MOLDOBUZUL TRADATOR , SCHIMBA CIORAPII . INTRUCIT II ESTE FRICA SA SEMNEZE CE VREA PUSCARIASUL SEF DE TELEORMAN .
@DISTRUGEREA TARI
24 Sep 2018

Un asa postak prost si ansalfabet te face sa te gandesti canu mai exista nicio speranta Nazistii prosti vor muri prosti
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray