2020-02-18 12:28

Dragnea îl ACUZĂ pe Iohannis: ”E tentativă de LOVITURĂ de stat”

 |  19:52
Dragnea îl ACUZĂ pe Iohannis: ”E tentativă de LOVITURĂ de stat”

Liviu Dragnea reacționează după ce liderul PNL Ludovic Orban a depus o plângere penală pe numele premierului Viorica Dăncilă, plângere care a ajuns deja la DIICOT. Șeful PSD dă vina pe Klaus Iohannis, pe care îl acuză de „tentativă de lovitură de stat”.

„Este operaționalizarea amenințărilor domnului Iohannis la adresa premierului Dăncilă. Când am spus că este vorba despre acțiuni de ordin mafiot, m-a contrazis. S-a dovedit că am avut dreptate. Este o tentativă de lovitură de stat. Domnul Iohannis, având experiență cu cele șase case, vrea să preia controlul și asupra Palatului Victoria.

Este o tentativă de a prelua puterea. Nu vom ceda. Este o acțiune violentă, nedemocratică și neconstituțională de a bloca un guvern care a adus bunăstare și aduce bunăstare românilor și de a instala un guvern care să taie salariile românilor.

Nu există niciun sâmbure de adevăr în ce scrie în acea plângere penală. Trebuie să ne gândim serios dacă nu pot fi făcute plângeri penale împotriva celor care fac aceste lucruri. Eu nu avertizez, doar constat cu amărăciune și cu dispreț.

Președintele Iohannis nu poate lucra cu nicio instituție, dacă nu îi este aservită, nu poate avea o relație instituțională”, a declarat Liviu Dragnea. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-17Parerea ta...

TRADATORI DE TARA
17 Mai 2018

Hai ba taranule , nu ai zis ca ai rezolvat afaceri ? Ce ai aranjat ? Ziceai ca se discuta in parlament ? cine tea inputernicit ?
JURASIC PARK
17 Mai 2018

pai dragnea tu reprezinti mafia si hotii tarii nu statul roman bai tarane din saracia teleorman.te-ai convins ca nu va baga nimeni in seama?
CEAUSESCU DIN TELEMORMAN
17 Mai 2018

stimati tavarisci si pretini...acesti indivizi care au dat lovitura de stat vor sa-mi strice afacerile din Brazilia si Madagascar
BăţăGUI
17 Mai 2018

Cel mai mare dusman al Romaniei este acest fatalau politic numit Levi Dragnea !Tradator de tara e putin spus!
LEVST.
18 Mai 2018

SOS. Dragnea i-a transmis un mesaj disperat lui Trump.(...)____-------____ dragnea incearca sa foloseasca niste carti de credit, care sunt cam goale si -de la inceput- nu prea au avut mare lucru pe ele, fiind emise de intermediari la a saptea mana...
LEVST.
19 Mai 2018

...mai degraba al lui iohanis, chiar daca ar fi sa fie, pentru docila...Pentru ca se pare ca ii cam cere impacarea, desi sub carapacele acestora tzestoase, nimeni nu stie ce se ascunde..
ANONIM
20 Mai 2018

Ați zice că Liviu Dragnea a "preluat" și "discursul politic" de li Traian Băsescu și Elena Udrea ?
ANONIM
20 Mai 2018

Deci, text corectat: "Ați zice că Liviu Dragnea a "preluat" și "discursul politic" de la Traian Băsescu și Elena Udrea ?" ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine