2019-10-18 00:11

Dragnea îl ACUZĂ pe Iohannis: ”E TONOMATUL statului paralel”

 |  17:40
Dragnea îl ACUZĂ pe Iohannis: ”E TONOMATUL statului paralel”

Liviu Dragnea a lansat joi un atac frontal împotriva lui Klaus Iohannis, pe care l-a numit ”tonomatul statului paralel” și ”un președinte întors cu cheița”.

”În opinia mea, se conturează din ce în ce mai mult că avem un președinte întors cu cheița, care nu are curaj să ia deciziile care se impun. Cum apare un subiect, i se mai arată o pisică: mai e chemată soția la audieri, mai apare un dosar. Putem spune că e tonomatul statului paralel. Vom mai vorbi luni despre Iohannis când apare a doua valiză”, a susținut Dragnea într-o conferință de pres ad-hoc la Camera Deputaților, scrie G4media.ro.

Liderul PSD a lansat, totodată, o serie de alte atacuri la adresa președintelui Iohannis pe care l-a numit în mod repetat ”un infractor” și ”președintele fake”.

„Vreau să comentez reacția președintelui Iohannis de marți. Eu am văzut ca mulți alții un om în panică, foarte nervos și este firesc pentru că vedem un președinte care este panicat pentru că vede cum se destramă sistemul odios care l-a protejat. Domnul Iohannis vede cum se strînge funia în jurul parului și se gândește serios că poate veni momentul să dea socoteală pentru numeroasele ilegalități pe care le-a săvârșit în anii trecuți (...) Mai era cineva care folosea placa cu infractorii și penalii, Kovesi, când a început să se discute despre Onea și Portocală”, a declarat Liviu Dragnea, conform Stiripesurse.ro.

După ce a prezentat mai multe informaţii despre situaţia juridică a lui Klaus Iohannis, Dragnea a mai precizat: "Cineva poate spune ca el este infrcatorul care s-a cocoţat în cea mai înaltă funcţie în statul român."


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-11-08Parerea ta...

ANONIM
08 Noi 2018

E tonomatul 69??? Acest STERP al națiunii....adică 6 case si 9 dosare penale bleahhhhh....produce scârbă 69 asta
FIULER DE TELEORMAN
08 Noi 2018

ALO = PARLAMENTU = COMISIE PARLAMENTARA CU DOSARUL = VALIZA = SAU = VILA DE LA MAMAIA = A LUI MAFIOTUL DRAGNEA . .. CIND SE FACE ????????????
ANONIM
09 Noi 2018

ESTE 69 EL CU CRIMINALUL POHONTU
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray