2019-08-17 13:48

Dragnea îl amenință pe Iohannis cu SUSPENDAREA: ”E o bătaie de joc”

 |  17:45
Dragnea îl amenință pe Iohannis cu SUSPENDAREA: ”E o bătaie de joc”

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, răspunzând unei întrebări, că nu este exclusă declanşarea procedurii de suspendare a preşedintelui Klaus Iohannis, spunânând că acesata a întârziat nepermis de mult cu decizia privind revocarea procurorului şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, relatează News.ro.

"Nu este exclusă (suspendarea preşedintelui Iohannis - n.r.). A stat neconstituţional şi nepermis de mult cu decizia. Jocul ăsta cu este bătaie de joc la adresa Curţii Constituţionale", a declarat Liviu Dragnea.

El a spus că nu îi dă un termen preşedintelui pentru a lua o decizie, dar că a întârziat nepermis de mult.

Preşedintele Klaus Iohannis a fost întrebat, marţea trecută, dacă a terminat de citit motivarea deciziei CCR în privinţa revocării şefei DNA, el replicând: ”Şi această săptămână este dedicată cititului”.

Sâmbătă, Klaus Iohannis a declarat, referitor la decizia Curţii Constituţionale privind revocarea şefei DNA, că se află încă în săptămâna în care citeşte. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-25Parerea ta...

NEGRO
25 Iun 2018

Domnul Liviu Nicolaae Dragnea este cel mai indrituit sa se ratoiasca la presedinte ca nu o da afara pe sefa DNA. Dumnealui vede numai negru in fata ochilor. De aceea nu-si da nici demisia de dezonoare din fruntea Camerei Deputatilor. Acolo acum este chiar fieful hotilor, iar locul dumnealui este chiar stindardul or de noroi. Desigur, se mai pune si problema. Un individ condamnat la 3 ani jumate de puscarie cu executare merita sa stea protapit in fruntea alesilor neamului? Da, pentru un judet secatuit de dansul precum Teleormanul Pentru Romania tara europeana este bine ca o asemene starpitura sa murdareasca cu putregaiul moral al fiintei sale cel mai inalt forum legislativ? Nu, iar presa si forurile internationale trag semnale urate. Nu este bine sa colaboreze economic si politic cu un asemenea stat. Iar domnul Liviu Nicolae Dragnea condamnat in prima instanta urla la Presedintie cu naduf, in timp ce-si cere cu plecaciune iertare asasinilor, violatorilor, tilharilor si mai ales devalizatorilor Romaniei ca nu a facut inca Totul pentru dumnealor. Ce este acum Romania cu aceasta otreapa politica in frunte? Ceea ce-si doreste Partidul emanat din agenturile KGB-iste ale fostului PCR. De-abia acum a iesit la lumina cu toata incarcatura de trogloditi. Cu dansii ne-a batut Dumnezeu pentru decenii de-acum incolo de barbarie asiatica. Asa ca vajnici postaci din Padurea Cacana, votati-i in continuare. Sunt dupa chipul si asemenarea dumneavoastra. Puah!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray