2019-12-05 17:08

DRAGNEA îl ameninţă pe Iohannis: "În cazul în care refuză nominalizările, vom acţiona constituţional"

 |  19:13
DRAGNEA îl ameninţă pe Iohannis: "În cazul în care refuză nominalizările, vom acţiona constituţional"

Liviu Dragnea a declarat că respingerea numirii Olguţei Vasilescu de către preşedintele Klaus Iohannis ar fi ”o încălcare flagrantă a Constituţiei”.

”Ne-am obişnuit cu domnul Iohannis să facă orice, dar ar fi o încălcare flagrantă a Constituţiei”, a spus Dragnea, întrebat dacă este de părere că preşedintele ar putea respinge numirea Olguţei Vasilescu la Ministerul Dezvoltării Regionale.

”În cazul în care refuză, vom acţiona constituţional. O să ne întâlnim şi o să stabilim ce facem. (...) În situaţia din România, bineînţeles că întotdeauna avem cel puţin două planuri”, a mai spus liderul PSD.

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a anunţat, miercuri, la finalul şedinţei Comitetului Executiv Naţional al PSD, că Lia Olguţa Vasilescu este propunerea PSD pentru portofoliul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, iar Mircea Drăghici pentru funcţia de ministru al Transporturilor.

Decizia a venit după ce, marţi, preşedintele Klaus Iohannis a respins propunerile făcute anterior pentru cele două ministere Ilan Laufer - Dezvoltare Regională şi Lia Olguţa Vasilescu - Transporturi pe motiv că sunt nepotrivite.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-11-21Parerea ta...

ANONIM
21 Noi 2018

Poti actiona constitutional mai PUSCARIASULE ORDINAR punind in aplicare HOTARÂREA 2 DIN 2012 A CCR PRIN CARE TOATE GOLANIILE FACUTE IMPOTRIVA JUSTITIEI DE DOI ANI SE ABROGA . DU-TE DRACU DE OCNAS HOT SI BORFAS.
ANONIM
22 Noi 2018

SCHIMBA CHILOTI
MACACPEDRAC-NEA
22 Noi 2018

BAI PUSCARIASULE , CUM I-SI PERMITE UN BORFAS ORDINAR CA TINE SA-L AMENINTE PE PRESEDINTELE ALES DE 6.500.000 DE ROMANI ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray