2020-02-18 03:47

Dragnea îl AMENINȚĂ pe Iohannis: ”Trimitem niște oameni la Cotroceni ca să îi SUGERĂM noi”

 |  21:52
Dragnea îl AMENINȚĂ pe Iohannis: ”Trimitem niște oameni la Cotroceni ca să îi SUGERĂM noi”

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat luni că PSD va trimite oameni la consultările de la Palatul Cotroceni pentru a-i sugera nişte întrebări şefului statului, considerând însă că demersul legat de referendum este o păcăleală a lui Iohannis "ca să îi ajute pe ai lui".

"Trimitem nişte oameni să îi sugerăm nişte întrebări (n.r.: pentru referendum)", a declarat Liviu Dragnea, la România TV.

Întrebat despre faptul că PSD a fost chemat la consultări la o zi după celelalte partide, liderul PSD a afirmat: "e ceva straniu, pentru că preşedinţii chemau PSD pentru că e cu cel mai mare număr de voturi şi cel mai mare număr de parlamentari. E o stare de disperare".

"Temele în sine nu sunt de respins, nu am fost împotriva luptei anticorupţie şi o spun cu date şi acţiuni, nu este PSD împotriva instituţiilor statului, am sprijinit cu tot ce a fost nevoie infrastructură, legislatură. Mai am o speranţă şi sper să nu mor cu ea în brate, ca magistraţii să fie independenţi, toţi cei care vrem să vedem cu ce teamă au trăit, unii mai trăiesc", a mai spus Dragnea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-08Parerea ta...

ANONIM
09 Apr 2019

E răzbunarea sterpului ....ptr ca in parlament a fost pus pe un scaun, la si alții....RAZUNAREA ESTE ARMA PROSTULUI !!!!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine