2020-02-19 11:40

Dragnea îl pune la PUNCT pe Tudorel Toader: ”Ne-a PĂCĂLIT pe toți!”

 |  23:17
Dragnea îl pune la PUNCT pe Tudorel Toader: ”Ne-a PĂCĂLIT pe toți!”

Președintele PSD, Liviu DRagnea continuă seria atacurilor și nemulțumirilor la adresa Ministrului Justiției, Tudorel Toader. Principalul motiv: lipsa ordonanței mult dorită.

”Ne-am lăsat păcăliți tot partidul. Domnul Toader ne-a păcălit. Singur sau au fost doi, a făcut-o intenționat sau nu, a spus în ianuarie vreau să adopt ordonanța aia și aia. Nu a vorbit cu nimeni. Dar nu poți la început de an să spui, ridici scandalul până la cer, stăm sub gloanțele din țară și străinătate și ieși apoi și spui că nu se justifice urgența?! S-a și blocat dezbaterea în Parlament. S-a închis subiectul”,a declarat Dragnea la România TV.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-08Parerea ta...

NEGRO
09 Apr 2019

N-a fost nici o dezbatere in Parlament. A fost o permanenta introducere a pumnului in gura opozitiei ce incerca sa gaseasca argumente rationale pentru a se opune reprezentantilor acefali ai Puterii de a-si trece ignonimiile. Este foarte probabil ca Tudorel Toader sa le fi promis modificarile Legilor Justitiei prin OUG-uri pentru a gasi solutii cat de cat acceptabile nu neaparat pentru Romania unde practica democratica a fosa adusa in derizoriu, cat mai ales pentru exigentele europene, de care politicienii au inceput sa faca abstractie. Discursul abject, irational, suburban, lipsit de orice logica al lui Dragnea fata de aceste probleme tradeaza nu numai graba cu care doreste sa se puna la adapost, nu numai el, ci si toti oligarhii postcomunisti care au devalizat Romania, ci si o mentalitate primitiva, sadica, de stapan suparat ca robii nu i se mai supun neconditionat. E vorba de exploatarea nerusinata din partea Samsarului a unui reflex psihic transmis celor ce-l voteaza, de secole de robie turceasca in aceasta zona si de deceniile de tortura fizica si psihica exercitate de bolsevicii stapanitori pana acum trei decenii. Lucru pe care Europa nu-l cunoaste si nu-l tolereaza. De aceea actualii reprezentanti ai oligarhilor rosii din Guvern, Parlament si Curtea Constitutionala se simt mai bine sub tutela lui Putin sau a lui Erdogan obisnuiti sa guverneze prin mijloacele fortei nemasurate si a violentei si crimei, fara oprelisti judiciare. Actualmente, Dragnea si tzutzarii lui (Ciordache, Mucalicea, Cap de Pwla si Serban Nicolae, AKM) impreuna cu opozitia (in sfarsit!) se debaraseaza de Slugarel, care astfel va scapa in sfarsit de oprobiul public pe care l-a acceptat cu frenezie masochista, de nebun, vreme de peste doi ani. Ceea ce va urma va fi, totusi, ingrozitor pentru Tara. Oricum, mult mai greu decat povara imprumuturilor nesabuite si a risipei fara oprelisti de fonduri din ultimii sapte ani de domnie a ciumei rosii. Desfiintarea legilor, a cadrului juridic civilizato
# CUM ???
11 Apr 2019

Scoate EL castanile din foc : cu mâna VOASTRĂ, ....
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine