2019-05-26 02:29


Dragnea, înaintea CEx PSD: Vor fi 16 VICEPREŞEDINŢI, pentru fiecare regiune, opt femei şi opt bărbaţi

 |  11:41
Dragnea, înaintea CEx PSD: Vor fi 16 VICEPREŞEDINŢI, pentru fiecare regiune, opt femei şi opt bărbaţi

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, înainte de şedinţa CEx, că partidul va avea opt vicepreşedinţi, unul pentru fiecare regiune, opt dintre aceştia fiind bărbaţi, iar opt femei.

"Primul obiectiv este o repartizare completă şi echilibrată a conducerii PSD în toată ţara şi pentru asta propunerea este să fie 16 vicepreşedinţi, pentru fiecare regiune. Al doilea obiectiv este paritatea în partid privind barbătii şi femeile, adică să fie opt vicepreşedinţi bărbaţi şi opt femei. Ţara are nevoie de o abordare echilibrată. Susţinerea pentru femei nu este un moft pentru mine. Am făcut ce a depins de mine ca femeia să capete un rol cât mai important şi în partid", a spus Liviu Dragnea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-03-05

TAGURI: liviu dragnea, psd, cex psd,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
05 Mar 2018

REPETENTUL NATIUNII ESTE UN DERBEDEU, UN GOLAN IEFTIN DE TELEORMAN.
ANONIM
05 Mar 2018

INCOMPETENTA CRASA, DEMAGOGIA EXACERBATA SI MAFIOTISMUL MANIFESTAT CU CRUZIME AU CONDUS LA DECREDIBILIZAREA TOTALA A CLASEI POLITICE POSTCOMUNISM. ACTIUNEA DE ANVERGURA mediatico-judiciară a operațiilor MANI PULITE din ROMANIA a fost declansata de catre cei care au lansat TEORIA STATULUI PARALEL existent in tara noastra si va continua pana la SCHIMBAREA IN TOATALITATE A CLASEI POLITICE MAFIOTIZATE formata in ultimii 28 de ani din grupari infractionale de crima organizata. Ancheta ESTE deschisă împotriva corupției, în special din rândul oamenilor politici, care in ultima instanta nu au mai acceptat nu sa fie TRANSPARENTI sau de BUNA CREDINTA, etc , ci nici SPP-ul ori Jandarmeria Romana sa le fie aproape , sa-i apere. AU REFUZAT SI LOCUINTELE DE LA RAPPS stau unde vor muschii lor ( CAPII MAFIEI) pt a nu fi monitorizati.
Random imageUltimele stiri


STARBAG