2020-07-03 14:33

DRAGNEA, internat din nou în spital. Codrin ȘTEFĂNESCU: „Durerile nu se opresc. Cred că va ajunge tot la operaţie…”

 |  16:19
DRAGNEA, internat din nou în spital. Codrin ȘTEFĂNESCU: „Durerile nu se opresc. Cred că va ajunge tot la operaţie…”

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost internat din nou în spital sâmbătă seară, a anunţat duminică, la Braşov, secretarul general al partidului Codrin Ştefănescu.

„Aseară a avut iar o problemă de sănătate medicii au insistat şi a fost internat câteva ore. I s-au făcut injecţii. sperăm ca totul să fie bine, mâine avem CEX, se va stabili lista pentru europarlamentare. Sperăm ca starea de sănătate a preşedintelui Liviu Dragnea să fie foarte bună pentru mâine. Durerile nu se opresc. Se pare că varianta pe care a ales-o de a face infiltraţii şi terapie nu este cea mai bună. Cred că va ajunge tot la operaţie", a declarat Codrin Ştefănescu, potrivit News.ro.

Ştefănescu şi mai mulţi lideri PSD s-au aflat duminică la Braşov unde au participat la un miting şi la conferinţa de alegeri a filialei judeţene.

În urmă cu o săptămână, tot Codrin Ştefănescu a anunţat că Liviu Dragnea are dublă hernie de disc şi va rămâne internat pentru câteva zile.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-24Parerea ta...

ANONIM
24 Mar 2019

La Belu când se interneaza ....??????
COADA DRACULUI
24 Mar 2019

SE DUCE LA VINATOARE IN BRAZILIA , IZRAEL SAU RUSIA . CROSETEAZA PRIN AMINARE EL CEVA . RUGINESTE CLANTA DE LA CONACUL DIN ALEXANDRIA
ANONIM
25 Mar 2019

FIULERUL FACE CUPA DE VIN SI MEDICAMENTE , DIN CAPATINA LUI CODRIN STEFANESCU , PENTRU A SCAPA DE BOALA SI PUSCARIE .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz