2019-10-23 05:34

Dragnea, IRONII la adresa lui Iohannis: „Trebuie LINIȘTIT. Vin Sărbătorile”

 |  17:42
Dragnea, IRONII la adresa lui Iohannis: „Trebuie LINIȘTIT. Vin Sărbătorile”

Liderul PSD, Liviu Dragnea a declarat că preşedintele Klaus Iohannis trebuie liniştit din punctul de vedere al legilor justiților, ”mai ales că vin sărbătorile”, relatează News.ro.

O să transmitem tuturor ambasadelor şi Comisiei Europene materialul tradus pentru că trebuie să mai recunoaştem un lucru: până acum nu s-a identificat un articol care să spună că ăla în mod special afectează independenţa justiţiei (...) Eu cred că şi preşedintele trebuie liniştit, mai ales că vin sărbătorile”, a declarat Liviu Dragnea.

Liderul PSD a spus că el este mulţumit de modificările aduse celor trei legi ale justiţiei, care au reprezentat un angajament al coaliţiei de guvernare.

”Au fost dezbateri, unele chiar cântate în comisia specială, la care au participat reprezentanţi din foarte multe părţi ale acestui sistem, din partea reprezentanţilor magistraţilor. O mare parte dintre amendamente au fost propuse şi susţinute de asociaţiile magistraţilor (...) Am auzit şi criticile magistraţilor, am auzit şi susţinerile magistraţilor. Noi ne uităm şi într-o parte şi în alta”, a precizat el.

Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-22Parerea ta...

ANONIM
22 Dec 2017

Oare un GROF poate fi liniștit???
ANONIM
23 Dec 2017

ACESTA-I GROF? UN PARLIT SMECHER UN DINU PATURICA AL SASILOR COTROPITORI LA FEL DE OBRAZNICI CA SI EL NISTE MIGRATORI SALBATICI CARE AU TRAIT DIN JAF SI URA IMPOTRIVA ALTORA .TOT ACELEASI SENTIMENTE LE AU SI ACU PENTRU ROMANI CUM AU AVUT INTOTDEAUNA NU A VRUT SA-L DECLARE PE AVRAM IANCU EROU NATIONAL IN SCHMB NE-A BAGAT HOLOCAUSTUL SI MAI ADANC PE GAT .APARA BANDITII AUSTRIECI CARE NE DISTRUG PADURILE..FARISEUL BISERICOS
@ANONIM
23 Dec 2017

pentru autist am aceeasi consideratie cat are si el pentru tara si romani Stie ca este hot si vanzator de copii romani Stie ca a furat case falsificand acte el si nevasta sa Stie ca a facut evaziune fiscala ani in sir dar nesimtit si rau fiind o tine pe a lui nU ARE COPII DE PROST SI EGOIST CE ESTE DAR STRANGE AVERI , DA AFARA ROMANI DE AI NOSTRI DIN CASE pentru ce ?Sa i aratam acestui venetic cine sunt romanii Sa i aratam ca nu suntem prostii lui Stim ce ti poate pielea alogenule!
ANONIM
23 Dec 2017

DIN PACATE IN POLITICA POSTCOMUNISTA SUNT PREDOMINANAT GUNOAIE UMANE..............
ALEX
24 Dec 2017

Se vede prin fiecare minciuna. Postacilor, nimic nu realizati. S-a saturat tara de scursuri si de lacheii lor. Eu personal le-as da foc cat sa sufere incredibil dar sa ramana in viata. Apoi i-as ingriji pana isi revin, asa mutilati cu pielea topita pe ei, si i-as pune sa munceasca la autostrazi. Si seara la celula.
BEBICA
25 Dec 2017

ASTEAPTA SA TREACA SARBATORILE BORFAS ORDINAR , JILAVA E PREGATITA PENTRU TINE . O SA AI TIMP SUFICIENT SI DENTIST SA-TI CURETE DINTII AIA MARO . POATE NE EXPLICI SI NOUA CUM AI FACUT TU 11 VCANTE IN BRAZILIA DIN SALARIUL TAU DE BUGETAR . SI CONACUL TOT DIN SALARIUL DE BUGETAR ? DAR HOTELUL ? O SA BELINESTI BELINGHERUL IN CURIND BORFAS ORDINAR .
@BEBICA
25 Dec 2017

DA DA ASA ESTE iohannisul ai dreptate La puscarie el si femei sa
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
25 Dec 2017

DE CE ARe porcarul DeLI-MorMAN dintii maro....a mancat KAKAT din curul lui UDREa
ANONIM
26 Dec 2017

NULITATILE UMANE DIN CLASA POLITRUCILOR PENALI SI PUSCARIABILI AU DISTRUS ROMANIA. Intr-o democratie reala, UN POLITICIAN DE ELITA (model) necesar unei societati moderne bazate pe cunoastere, trebuie sa fie un intelept, sa priveasca particularul prin prisma generalului si intr-un acelasi elan de gindire sa cuprinda deopotriva abstractul si concretul. Trebuie sa vada prezentul in lumina trecutului, pentru scopuri situate in viitor. Nici o parte a naturii umane sau a institutiilor omenesti nu trebuie sa-i scape cu totul din vedere. El trebuie sa fie dezinteresat si in acelasi timp sa vizeze un scop; sa fie distant si incoruptibil dar cu picioarele pe pamint ca un om de stiinta, sa aiba instinctul afacerilor publice mai dezvoltat dect cel personal de tip fraudist, sa aiba vocatia volutariatului pubic.(Indivizi cu discernamintul afectat, incompetentii si cei cu instincte de rechin nu au ce cauta in politica sau viata publica). Un popor nu se poate dezvolta fara a avea repere sau propriile modele de oameni valorosi a caror exemplu sa le fie urmat sau care sa constituie seva de unde sa se hraneasca spiritual. Lipsa unor asemenea valori umane ,a elitelor sau principiilor sanatoase din conducerea tarii inseamna dezradacinare si apoi pieirea neamului romanesc. HOTII SI SEMIDOCTII POLITRUCI CARE AU CAPTURAT RO IN 1989 AU DISTRUS TARA IN 28 DE ANI CAT N-A FOST EA DISTRUSA DE-A LUNGUL ISTORIEI SALE.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray