2020-08-15 23:53

Dragnea, IRONII legate de susținerea lui Kovesi la Parchetul European: ”Nefiind la Eurovision, nu vreau să vorbesc”

 |  17:33
Dragnea, IRONII legate de susținerea lui Kovesi la Parchetul European: ”Nefiind la Eurovision, nu vreau să vorbesc”

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a dat o serie de răspunsuri ironice luni la întrebările jurnaliștilor referitoare la candidatura Laurei Codruța Kovesi pentru șefia Parchetului european, el spunând că ”nefiind la Eurovision” nu poate spune dacă România o va susține sau nu pe fosta șefă a DNA.

Întrebat ce mandat va primi reprezentantul României al Bruxelles în ceea ce privește susținerea sau nu a candidaturii lui Kovesi, Dragnea a replicat: ”Nu ştiu ce va face Guvernul, evit să fac comentarii aici pentru că aş vorbi despre dublă măsură. Repet, nefiind Eurovision, nu vreau să vorbesc eu de susţinerea României”, scrie G4media.

Liderul PSD a susținut că „trebuie să fie nişte candidaţi respectabili” la postul de procuror-șef european.

„Eu nu cred că vreun om politic poate să fie în spatele vreunei structuri a parchetului care, culmea, este singura care nu a fost numită politic. Poate asta deranjează, că oameni care câştigă un concurs, ocupă nişte posturi şi încep să-şi facă treaba, neavând datorii la nimeni… Poate asta deranjează. Deci resping categoric asemenea acuzaţii sau asemenea afirmaţii, pentru că nu poate nimeni, nu eu, să influenţeze acea structură a parchetului”, a mai adăugat Dragnea, întrebat cum comentează acuzaţiile că el s-ar afla la originea anchetării Laurei Codruţa Kovesi de către Secţia pentru cercetarea magistraţilor.

Chestionat în continuare dacă el consideră că este un punct în minus pentru Kovesi faptul că e anchetată, el a răspuns: ”Eu ştiu? O fi de laudă să înţeleg”.

„Chiar nu mă interesează ce face Kovesi”, a mai spus Dragnea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-18

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

ANONIM
18 Feb 2019

Cheovesi trebue sa depuna toate actele necesare :diploma de absolvire etc etcDar cum pe diploma sa cifrele sunt pana la 6 eu cred ca ar trebui sa se gandeasca Asa orice nebun de la Petre Andrei cu max 5 pe linie daca o face pe jigodia ,e rau si nu respecta nici o lege bagand oamenii la parnae doar ca s au uitat urat la el ,poate depune candidatura pentru comisar european,ca ...na ..are rezultate ca a ,,paradit oameni ''Credeti ca europenii n au mai vazut o japita ca codruta sau ce?
ANONIM
18 Feb 2019

Așa era pe vremuri și în bancurile cu milițeni ,? Ați zice că Liviu Dragnea încercă să actualizeze, "resursele" ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz